Karaisalı'da Asker Kınası Programı

KÜLTÜR-SANAT 02.05.2017 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1674+ kez okundu.
 

Karaisalı'da Asker Kınası Programı

  ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, ilçe belediyesi tarafından askere gidecek gençlere yönelik asker kınası programı düzenlendi. Belediye çok amaçlı toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kuran’ı Kerim okunarak, dualara edildi. Programda, askere gidecek gençler ve aileleri yerel sanatçı Ömer Bulut’un söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Kınada konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu genç kardeşlerimiz, vatanımızın ve Türk milletimizin hudutlarını, insanların huzurlarını korumak ve bu vatana kasteden hainlere engel olmak için vatani görevlerini yapacaklar. Benim dileğim genç kardeşlerimizin kaza bela olmadan, vatani görevlerini yerlerine getirip, tekrar sağlıklı bir şekilde dönmeleridir. Böylesine güzel ortamlar sağlamak için, göreve geldiğimiz günden bu yana birlik beraberlik içinde programlar düzenliyoruz, düzenlemeye de devam edeceğiz. Bu vatanın ve milletin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu sürece, dış güçler vatanımıza hiçbir zarar veremez” dedi. Programın sonunda ise askere gidecek gençlere aileleri tarafından asker kınası yakılırken duygu dolu anlar yaşandı. FOTOĞRAFLI: Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, ilçe belediyesi tarafından askere gidecek gençlere yönelik asker kınası programı düzenlendi.

 

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, ilçe belediyesi tarafından askere gidecek gençlere yönelik asker kınası programı düzenlendi.

Belediye çok amaçlı toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kuran’ı Kerim okunarak, dualara edildi. Programda, askere gidecek gençler ve aileleri yerel sanatçı Ömer Bulut’un söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Kınada konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu genç kardeşlerimiz, vatanımızın ve Türk milletimizin hudutlarını, insanların huzurlarını korumak ve bu vatana kasteden hainlere engel olmak için vatani görevlerini yapacaklar. Benim dileğim genç kardeşlerimizin kaza bela olmadan, vatani görevlerini yerlerine getirip, tekrar sağlıklı bir şekilde dönmeleridir. Böylesine güzel ortamlar sağlamak için, göreve geldiğimiz günden bu yana birlik beraberlik içinde programlar düzenliyoruz, düzenlemeye de devam edeceğiz. Bu vatanın ve milletin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu sürece, dış güçler vatanımıza hiçbir zarar veremez” dedi.

Programın sonunda ise askere gidecek gençlere aileleri tarafından asker kınası yakılırken duygu dolu anlar yaşandı.

FOTOĞRAFLI: Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, ilçe belediyesi tarafından askere gidecek gençlere yönelik asker kınası programı düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.