Karaisalı'da yön levhaları yenileniyor

GÜNDEM 16.03.2019 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1984+ kez okundu.
 

Karaisalı'da yön levhaları yenileniyor

  ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye tarafından ilçe merkezinde bulunan yön levhaları yenileniyor. İlçede bulunan ana cadde ve sokak levhaları 2 yıllık çalışma sonucu imar planlamasına uygun olarak yenilenmeye başlandı. Tabelaların sürücülerin görüş açısına uygun bir şekilde yenilendiğini belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçemiz ana cadde ve sokaklarında bulunan, çevre kirliliğine neden olan yönlendirme levhalarını kaldırarak, yerine ilçemize yakışır levhaları yerleştirmeye başladık. Yön levhalarının değiştirilmesinin ardından günümüz çağına uygun barkodlu kapı numarası çalışmasına başlayacağız. Ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından ilçemize bağlı tüm mahallelerin yön levhaları geçtiğimiz günlerde değiştirildi” dedi.

 

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye tarafından ilçe merkezinde bulunan yön levhaları yenileniyor.

İlçede bulunan ana cadde ve sokak levhaları 2 yıllık çalışma sonucu imar planlamasına uygun olarak yenilenmeye başlandı.

Tabelaların sürücülerin görüş açısına uygun bir şekilde yenilendiğini belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçemiz ana cadde ve sokaklarında bulunan, çevre kirliliğine neden olan yönlendirme levhalarını kaldırarak, yerine ilçemize yakışır levhaları yerleştirmeye başladık. Yön levhalarının değiştirilmesinin ardından günümüz çağına uygun barkodlu kapı numarası çalışmasına başlayacağız. Ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından ilçemize bağlı tüm mahallelerin yön levhaları geçtiğimiz günlerde değiştirildi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.