KARALAR, “BORÇLANMA YETKİSİ” İSTEYECEK

GÜNDEM 10.06.2019 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1795+ kez okundu.
 

KARALAR, “BORÇLANMA YETKİSİ” İSTEYECEK

  İKİNCİ AYDA 169 MİLYON LİRA! Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeydan Karalar, Meclis’in ikinci toplantısında borçlanma istedi. Karalar, personel alacakları, günü gelmiş borçlar için 169 milyon TL isteyecek. Büyükşehir Belediye  Meclisi’nde bu hafta içinde görüşülmesi beklenen borçlanma yetkisine belediye meclis üyelerinin nasıl tepki verecekleri bilinmiyor.  Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 34 MHP’li, 16 AK Partili, 2 İYİ Partili, 2 SP’li, 25’i CHP’li meclis üyesi toplam 79 meclis üyesi bulunuyor. SİNEK VE YOL SORUNU VAR Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaz aylarında nüfusu 200 bine yükselen ilçe için büyükşehir ile merkez ilçe belediyelerinin temizlik aracı göndermesini istedi. Çay, seçimlerin ardından belediyelerin araçlarını çekmesi ile büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, sinek ve yol sorununun da çözümlenmesi gerektiğini söyledi. Çay, “Bize araç gönderecek belediyelerin reklamını yapmaya hazırım” dedi. SIKINTIMIZ VAR Büyükşehir Belediye Başkanvekili İsmet Yüksel, de Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım işinde çalışanlarla vatandaş arasında yaşanan sıkıntılardan dert yandı. Yüksel, “Otobüs şoförleriyle ilgili tepki alıyoruz. Çalışan kadrolarla ilgili sıkıntı var.” dedi.

 

İKİNCİ AYDA 169 MİLYON LİRA!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeydan Karalar, Meclis’in ikinci toplantısında borçlanma istedi. Karalar, personel alacakları, günü gelmiş borçlar için 169 milyon TL isteyecek. Büyükşehir Belediye  Meclisi’nde bu hafta içinde görüşülmesi beklenen borçlanma yetkisine belediye meclis üyelerinin nasıl tepki verecekleri bilinmiyor.  Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 34 MHP’li, 16 AK Partili, 2 İYİ Partili, 2 SP’li, 25’i CHP’li meclis üyesi toplam 79 meclis üyesi bulunuyor.

SİNEK VE YOL SORUNU VAR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaz aylarında nüfusu 200 bine yükselen ilçe için büyükşehir ile merkez ilçe belediyelerinin temizlik aracı göndermesini istedi. Çay, seçimlerin ardından belediyelerin araçlarını çekmesi ile büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, sinek ve yol sorununun da çözümlenmesi gerektiğini söyledi. Çay, “Bize araç gönderecek belediyelerin reklamını yapmaya hazırım” dedi.

SIKINTIMIZ VAR

Büyükşehir Belediye Başkanvekili İsmet Yüksel, de Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım işinde çalışanlarla vatandaş arasında yaşanan sıkıntılardan dert yandı. Yüksel, “Otobüs şoförleriyle ilgili tepki alıyoruz. Çalışan kadrolarla ilgili sıkıntı var.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.