Karalar’ın çöple imtihanı

GÜNDEM 28.10.2018 - 17:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1089+ kez okundu.
 

Karalar’ın çöple imtihanı

  Göreve geldikten sonra yüzlerce çöp konteynırını yeraltına aldıran Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, halk sağlığı açısından önemli bir hizmete imza attığını söylerken, bu konteynırlar milletin başına bela oldu.  İÇİNE ADAM DÜŞMÜŞTÜ Çöp konteynırları kanalizasyon altyapısı olmadan yeraltına alındığı için bazı mahalleler kötü kokudan geçilmiyor. Ağzı açık bırakılıyor, temizlikten uzak ve adeta tehlikeli oluyor. Daha önce Bakımyurdu caddesi civarında bir vatandaş ağzı açık bırakılan konteynırın içine düşmüştü. Seyhan Belediyesi ise düşen vatandaşla ilgili, “Alkollüydü” diye açıklama yapmıştı.  YEŞİLYURT KOKUDAN GEÇİLMİYOR Karalar, ilçede çevreye kötü koku yayan, sinek üremesine neden olan, çevre sağlığını etkileyen çöp konteynırlarını yer altına aldırıp yaşanan kirliliği ortadan kaldırma iddiasında bulunsa da bunun tam tersi oldu. Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi çevresinde kapakları açık bırakılan konteynırlar pis koku yayıyor. Peki;  Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu pisliği görmüyor mu?

 

Göreve geldikten sonra yüzlerce çöp konteynırını yeraltına aldıran Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, halk sağlığı açısından önemli bir hizmete imza attığını söylerken, bu konteynırlar milletin başına bela oldu. 
İÇİNE ADAM DÜŞMÜŞTÜ
Çöp konteynırları kanalizasyon altyapısı olmadan yeraltına alındığı için bazı mahalleler kötü kokudan geçilmiyor. Ağzı açık bırakılıyor, temizlikten uzak ve adeta tehlikeli oluyor. Daha önce Bakımyurdu caddesi civarında bir vatandaş ağzı açık bırakılan konteynırın içine düşmüştü. Seyhan Belediyesi ise düşen vatandaşla ilgili, “Alkollüydü” diye açıklama yapmıştı. 
YEŞİLYURT KOKUDAN GEÇİLMİYOR
Karalar, ilçede çevreye kötü koku yayan, sinek üremesine neden olan, çevre sağlığını etkileyen çöp konteynırlarını yer altına aldırıp yaşanan kirliliği ortadan kaldırma iddiasında bulunsa da bunun tam tersi oldu. Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi çevresinde kapakları açık bırakılan konteynırlar pis koku yayıyor. Peki;  Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu pisliği görmüyor mu?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.