KARAMAN BELEDİYELERİNE E-DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

EĞİTİM 26.08.2017 - 08:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1124+ kez okundu.
 

KARAMAN BELEDİYELERİNE E-DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

  Türkiye’nin öncü Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı TÜRKKEP, Karaman Belediyesi ile birlikte e-Dönüşüm Bilgilendirme Semineri düzenledi. Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-İmza, e-Fatura, e-Arşiv, e-Saklama, e-Defter ve e-Yazışma gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP, Karaman Belediyesi iş birliği ile önemli bir seminere imza attı. 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü Karaman Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen seminerde belediyelerde e-Yazışma kullanımı, e-Dönüşümün kamu kurum ve kuruluşlarına sağlayacağı faydalar ve TÜRKKEP’in e-Dönüşüm alanında sunduğu ürün ve hizmetler anlatıldı. Seminer; Belediye Başkanları, Yazı İşleri ve Bilgi İşlem Müdürlerinin de aralarında olduğu çok sayıda çalışanın yoğun katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin Öncü KEP Hizmet Sağlayıcısı: TÜRKKEP Seminerde konuşan ve TÜRKKEP olarak Türkiye’nin öncü KEP Hizmet Sağlayıcısı olduklarının altını çizen TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Uğur Ceylan, “KEP hizmetimiz; her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımlarını gönderilen biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu kesin olarak tespit eden, içeriğin kesinlikle değişmemesini ve içeriği yasal geçerli ve güvenli, kesin delil haline getiren sistemdir. KEP sistemi, yasal olarak geçerli güvenli elektronik imza ve zaman damgası kullanılarak, yetkili “kayıtlı e-posta hizmet sağlayıcı (KEPHS) vasıtasıyla, bir elektronik postanın iletildiğini garanti altına almakta; ayrıca gönderen ve alan tarafların kimliklerini, gönderilen iletinin ve eklerinin başkalarınca değiştirilmediğini, gönderim zamanını tespit edebilmeyi ve bunlarla ilgili yasal olarak geçerli olan kesin delilleri üretebilmeyi sağlamaktadır” dedi. TÜRKKEP’in bir diğer önemli hizmeti e-Yazışma hakkında da bilgi veren Ceylan, “e-Yazışma, kamu kuruluşları ve özel sektör arasındaki;  kamu kuruluşları ve vatandaş arasındaki kurye vasıtasıyla gönderilen, fiziksel ortamda yapılan resmi yazışmaların, KEP kullanılarak elektronik ortamda hızlı ve güvenli yürütülmesini sağlayan sistemdir. TÜRKKEP; geliştirdiği zengin EYP (Elektronik Yazışma Paketi) çözümleri, entegrasyon ve danışmanlık hizmetlerini de kullanıcılarına sunmaktadır” diye konuştu.           TÜRKKEP Hakkında 2008 yılında kurulan TÜRKKEP, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)  Hizmet Sağlayıcısı olarak, 25 Şubat 2013 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), E-Fatura Hizmet Sağlayıcısı (Özel Entegratör) ve E-Fatura Saklamacı Kuruluş olarak da, 27 Eylül 2013 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı’nca (GİB) yetkilendirildi. KEP, e-İmza, e-Fatura, e-Arşiv, e-Saklama, e-Defter ve e-Yazışma gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan Türkiye’nin ilk özel kurumu olan TÜRKKEP,  yaygın satış ağı ve 190’ın üzerindeki bayisi ile tüm bu hizmetlerin aynı noktadan alınabildiği tek hizmet sağlayıcısı kurum olma özelliğini taşıyor.   Detaylı bilgi için Feveran İletişim / Ali Kahraman / 0555 234 23 69 / ali@feveraniletisim.com  

 

Türkiye’nin öncü Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı TÜRKKEP, Karaman Belediyesi ile birlikte e-Dönüşüm Bilgilendirme Semineri düzenledi.

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-İmza, e-Fatura, e-Arşiv, e-Saklama, e-Defter ve e-Yazışma gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP, Karaman Belediyesi iş birliği ile önemli bir seminere imza attı. 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü Karaman Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen seminerde belediyelerde e-Yazışma kullanımı, e-Dönüşümün kamu kurum ve kuruluşlarına sağlayacağı faydalar ve TÜRKKEP’in e-Dönüşüm alanında sunduğu ürün ve hizmetler anlatıldı. Seminer; Belediye Başkanları, Yazı İşleri ve Bilgi İşlem Müdürlerinin de aralarında olduğu çok sayıda çalışanın yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye’nin Öncü KEP Hizmet Sağlayıcısı: TÜRKKEP

Seminerde konuşan ve TÜRKKEP olarak Türkiye’nin öncü KEP Hizmet Sağlayıcısı olduklarının altını çizen TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Uğur Ceylan, “KEP hizmetimiz; her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımlarını gönderilen biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu kesin olarak tespit eden, içeriğin kesinlikle değişmemesini ve içeriği yasal geçerli ve güvenli, kesin delil haline getiren sistemdir. KEP sistemi, yasal olarak geçerli güvenli elektronik imza ve zaman damgası kullanılarak, yetkili “kayıtlı e-posta hizmet sağlayıcı (KEPHS) vasıtasıyla, bir elektronik postanın iletildiğini garanti altına almakta; ayrıca gönderen ve alan tarafların kimliklerini, gönderilen iletinin ve eklerinin başkalarınca değiştirilmediğini, gönderim zamanını tespit edebilmeyi ve bunlarla ilgili yasal olarak geçerli olan kesin delilleri üretebilmeyi sağlamaktadır” dedi.

TÜRKKEP’in bir diğer önemli hizmeti e-Yazışma hakkında da bilgi veren Ceylan, “e-Yazışma, kamu kuruluşları ve özel sektör arasındaki;  kamu kuruluşları ve vatandaş arasındaki kurye vasıtasıyla gönderilen, fiziksel ortamda yapılan resmi yazışmaların, KEP kullanılarak elektronik ortamda hızlı ve güvenli yürütülmesini sağlayan sistemdir. TÜRKKEP; geliştirdiği zengin EYP (Elektronik Yazışma Paketi) çözümleri, entegrasyon ve danışmanlık hizmetlerini de kullanıcılarına sunmaktadır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

TÜRKKEP Hakkında

2008 yılında kurulan TÜRKKEP, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)  Hizmet Sağlayıcısı olarak, 25 Şubat 2013 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), E-Fatura Hizmet Sağlayıcısı (Özel Entegratör) ve E-Fatura Saklamacı Kuruluş olarak da, 27 Eylül 2013 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı’nca (GİB) yetkilendirildi. KEP, e-İmza, e-Fatura, e-Arşiv, e-Saklama, e-Defter ve e-Yazışma gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan Türkiye’nin ilk özel kurumu olan TÜRKKEP,  yaygın satış ağı ve 190’ın üzerindeki bayisi ile tüm bu hizmetlerin aynı noktadan alınabildiği tek hizmet sağlayıcısı kurum olma özelliğini taşıyor.

 

Detaylı bilgi için

Feveran İletişim / Ali Kahraman / 0555 234 23 69 / ali@feveraniletisim.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.