Karataş Belediyesi yeni araçlarını tanıttı

GÜNDEM 17.09.2020 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1463+ kez okundu.
 

Karataş Belediyesi yeni araçlarını tanıttı

  Karataş belediyesi araç filo kapasitesini genişleterek halkın taleplerine en hızlı çözümleri üretme konusunda aldığı yeni araçlarını tanıttı. Belediyenin kısıtlı imkânlarına rağmen öz kaynaklar ile tedarik edilen araçlar, aktif olarak halka hizmet vermeye başladı. Halkın taleplerinin değerlendirilmesi yönünde ihtiyaç arz eden araçların alımı konusunda açıklama yapan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ Belediyemizin hizmet vermesi için araç ihtiyacımız bulunduğu göz önünde bulundurularak, belediyemize ve halkımızın hizmetine yepyeni araçlar kazandırdık. Yeni araçlarımız ile ilçe halkımızın taleplerinin en hızlı şekilde çözümlenmesi sağlanacağı gibi, çalışmalarımızın da aktif ve kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilmesini mümkün kılacaktır. Bu araçlar halkımızın aracıdır. Halkımızın talepleri doğrultusunda verilecek hizmetlerin yerine getirilmesi amacı ile belediye öz kaynakları ve girişimlerimiz ile belediyemize 1 adet binek araç, 1 adet platform aracı, 1 adet pikap, 1 adet cenaze nakil aracı, 1 adet çöp kamyonu, 1 adet tır, 2 adet kamyon, 1 adet traktör, 1 adet kepçe ile toplamda 10 aracımızın Karataş Belediyemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

 

Karataş belediyesi araç filo kapasitesini genişleterek halkın taleplerine en hızlı çözümleri üretme konusunda aldığı yeni araçlarını tanıttı.

Belediyenin kısıtlı imkânlarına rağmen öz kaynaklar ile tedarik edilen araçlar, aktif olarak halka hizmet vermeye başladı.

Halkın taleplerinin değerlendirilmesi yönünde ihtiyaç arz eden araçların alımı konusunda açıklama yapan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ Belediyemizin hizmet vermesi için araç ihtiyacımız bulunduğu göz önünde bulundurularak, belediyemize ve halkımızın hizmetine yepyeni araçlar kazandırdık. Yeni araçlarımız ile ilçe halkımızın taleplerinin en hızlı şekilde çözümlenmesi sağlanacağı gibi, çalışmalarımızın da aktif ve kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilmesini mümkün kılacaktır. Bu araçlar halkımızın aracıdır. Halkımızın talepleri doğrultusunda verilecek hizmetlerin yerine getirilmesi amacı ile belediye öz kaynakları ve girişimlerimiz ile belediyemize 1 adet binek araç, 1 adet platform aracı, 1 adet pikap, 1 adet cenaze nakil aracı, 1 adet çöp kamyonu, 1 adet tır, 2 adet kamyon, 1 adet traktör, 1 adet kepçe ile toplamda 10 aracımızın Karataş Belediyemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.