Karataş Belediyesinden Kan bağışı Etkinliği.

SİYASET 16.10.2019 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 974+ kez okundu.
 

Karataş Belediyesinden Kan bağışı Etkinliği.

  Karataş Belediyesi Kan ve Kök Hücre Bağışetkinliği düzenleyerek, kan ve kök hücre bekleyen birçok hastaya çare aradı. Karataş Merkez Çay Bahçesinde Kızılay ile birlikte gerçekleştirilen etkinliğe Karataş Halkı ile birlikte Karataş Belediye Personelleri destek verdiler. Etkinlik kapsamında kısa bir açıklama yapan Karataş Başkanı Necip Topuz; “İnce bir çizgi üzerine kurulu olan yaşam, bazen beklenmedik durumlar ile karşı karşıya bırakır bizleri. Umut ile sesini duyurmak isteyen kök hücre ve kan bekleyen onca hastamıza destek vermek amacı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğe destek veren hemşerilerimize ve Kızılay’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.  “Dedi.      

 

Karataş Belediyesi Kan ve Kök Hücre Bağışetkinliği düzenleyerek, kan ve kök hücre bekleyen birçok hastaya çare aradı.

Karataş Merkez Çay Bahçesinde Kızılay ile birlikte gerçekleştirilen etkinliğe Karataş Halkı ile birlikte Karataş Belediye Personelleri destek verdiler.

Etkinlik kapsamında kısa bir açıklama yapan Karataş Başkanı Necip Topuz; “İnce bir çizgi üzerine kurulu olan yaşam, bazen beklenmedik durumlar ile karşı karşıya bırakır bizleri. Umut ile sesini duyurmak isteyen kök hücre ve kan bekleyen onca hastamıza destek vermek amacı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğe destek veren hemşerilerimize ve Kızılay’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.  “Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.