“Karataş Damla Pınar İlkokulu” Yararına Kermes Düzenledi.

DÜNYA 21.05.2018 - 08:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2209+ kez okundu.
 

“Karataş Damla Pınar İlkokulu” Yararına Kermes Düzenledi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından Karataş Damlapınar İlkokuluna katkı için kermes düzenledi.
Kısa Sürede Tükendi ÇÜ Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Danışman Ögr. Gör. Dr. Elif Figen Koçak başkanlığında düzenlenen kermese Yüksekokul ile işbirliği protokolü imzalayan Dr. M. Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi öğrencileri de katılarak destek oldu. Halaylar ve eğlencelerle geçen yardım kermesinde öğrenciler satışa çıkan yiyecekleri kısa süre içerisinde tükettiler.   Elde Edilen Gelir ve Toplanan Ürünler Okula Teslim Edildi Kermesten elde edilen gelir ile  okulun bazı ihtiyaçlarını karşılamak için alınan ürünleri, yardım amacıyla toplanan kitapları, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Salih Çetiner, Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Elif Figen Koçak, Yüksekokul Sekreteri Ünal Güven ve öğrenciler Damlapınar Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek teslim etti. Daha sonra okul bahçesinde çekilen anı fotoğrafı ile etkinlik sona erdi.
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından Karataş Damlapınar İlkokuluna katkı için kermes düzenledi.

Kısa Sürede Tükendi

ÇÜ Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Danışman Ögr. Gör. Dr. Elif Figen Koçak başkanlığında düzenlenen kermese Yüksekokul ile işbirliği protokolü imzalayan Dr. M. Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi öğrencileri de katılarak destek oldu.

Halaylar ve eğlencelerle geçen yardım kermesinde öğrenciler satışa çıkan yiyecekleri kısa süre içerisinde tükettiler.

 

Elde Edilen Gelir ve Toplanan Ürünler Okula Teslim Edildi

Kermesten elde edilen gelir ile  okulun bazı ihtiyaçlarını karşılamak için alınan ürünleri, yardım amacıyla toplanan kitapları, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Salih Çetiner, Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Elif Figen Koçak, Yüksekokul Sekreteri Ünal Güven ve öğrenciler Damlapınar Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek teslim etti. Daha sonra okul bahçesinde çekilen anı fotoğrafı ile etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.