Karataş gibi başkan; Mehmet Yıldız

GÜNDEM 27.03.2019 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2551+ kez okundu.
 

Karataş gibi başkan; Mehmet Yıldız

  Karataşlılar'ın sevgisini kazanan Millet İttifakı CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, umut dolu projelerle Karataş’ı kalkındıracaklarını belirtti. Adaylığı açıklandığı günden bu yana gerçekleştireceği hizmet ve projeleri açıklayan Yıldız, “Karataşlı ve içinizden biri olarak Karataş’ın sorunlarını çok iyi biliyorum" diyerek Karataş’ın Türkiye’nin cazibe merkezi konumuna ulaşması gerektiğini vurguladı. "İŞSİZLİK SORUNUNA SON!" Belediyeciliğin halka hizmet anlamı taşıdığını söyleyen Yıldız, “İşsizlik ve pahalılığın tavan yaptığı bir dönemde belediye seçimlerine gidiyoruz. Ocağımıza düşen sıkıntıların yanında idarecilerden kaynaklanan mahalli sıkıntılarımız da çabası. Belediye yönetiminde ana hedefimiz insanı korumak olacak. Danışarak, konuşarak adım atmak istiyoruz. Siz-biz demeden herkesi kucaklayacağız. Dinleyerek, sorunları yerinde takip ederek, oyalamadan derman belediyeciliği yapacağız" dedi. "SİZ İSTEYECEKSİNİZ BİZ YAPACAĞIZ" Yıllardır eksikliği çok açık hissedilen Kapalı Düğün Salonu projesini hayata geçirerek halkın günümüz şartlarına uygun bir ortamda bu özel günlerini gerçekleştirmelerini sağlamak istediğini anlatan Yıldız, şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda alışverişi yapacaklarının, pazarcı kardeşlerimizin daha sağlıklı bir alanda satış yapacaklarının sözünü veriyorum. 3 bin 500 metrekare alana konumlandıracağımız 'Kapalı Semt Pazarı' yalnızca bir Pazar alanı olarak değil çok amaçlı kullanıma da her daim açık olacak. İlçemizde çöp depolama alanlarını son derece steril ve sağlığa uygun, koku yaymayacak hale getirmek temel işlerimizin ve önceliklerimizin arasındadır. Biz turizmin merkezi olmak iddiasındayız. Bunun yolu temizlikten geçer. Çöpler düzenli toplanacak ve düzenli olarak depolanacak ve geri dönüşümü sağlayacak sistem en hızlı şekilde yapılacaktır. İlçemizin sinekle mücadele sorunu bilimsel yolla, kesin olarak çözülecektir." "GENÇ KARDEŞLERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ" Belediyecilik anlayışında her zaman ön planda insan olacağını vurgulayan Yıldız, "Ne merkezi köyden, ne de köyü merkezden ayırt etmeden her kesime her anlamda eşit hizmet sunacağız. Bunlardan birisi de spor faaliyetlerinin ortak olarak gerçekleşmesi. Sosyalleşmeyi ve kaynaşmayı artırmak amacı her dalda mahalleler arası spor turnuvaları yaparak köylerimizde bulunan genç kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacağız. İlçemizde değişik branşlarda hizmet verecek spor alanları ve kompleksleri inşaa edeceğiz. En az iki spor branşında ilçemizi amatör liglerde temsil edecek spor takımı yapılmasını sağlayacağız. Söz veriyorum  her kesime hitap edecek" diyerek projeleri arasında Karataşlı gençleri de unutmadı.  

 

Karataşlılar'ın sevgisini kazanan Millet İttifakı CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, umut dolu projelerle Karataş’ı kalkındıracaklarını belirtti. Adaylığı açıklandığı günden bu yana gerçekleştireceği hizmet ve projeleri açıklayan Yıldız, “Karataşlı ve içinizden biri olarak Karataş’ın sorunlarını çok iyi biliyorum" diyerek Karataş’ın Türkiye’nin cazibe merkezi konumuna ulaşması gerektiğini vurguladı.

"İŞSİZLİK SORUNUNA SON!"

Belediyeciliğin halka hizmet anlamı taşıdığını söyleyen Yıldız, “İşsizlik ve pahalılığın tavan yaptığı bir dönemde belediye seçimlerine gidiyoruz. Ocağımıza düşen sıkıntıların yanında idarecilerden kaynaklanan mahalli sıkıntılarımız da çabası. Belediye yönetiminde ana hedefimiz insanı korumak olacak. Danışarak, konuşarak adım atmak istiyoruz. Siz-biz demeden herkesi kucaklayacağız. Dinleyerek, sorunları yerinde takip ederek, oyalamadan derman belediyeciliği yapacağız" dedi.

"SİZ İSTEYECEKSİNİZ BİZ YAPACAĞIZ"

Yıllardır eksikliği çok açık hissedilen Kapalı Düğün Salonu projesini hayata geçirerek halkın günümüz şartlarına uygun bir ortamda bu özel günlerini gerçekleştirmelerini sağlamak istediğini anlatan Yıldız, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda alışverişi yapacaklarının, pazarcı kardeşlerimizin daha sağlıklı bir alanda satış yapacaklarının sözünü veriyorum. 3 bin 500 metrekare alana konumlandıracağımız 'Kapalı Semt Pazarı' yalnızca bir Pazar alanı olarak değil çok amaçlı kullanıma da her daim açık olacak. İlçemizde çöp depolama alanlarını son derece steril ve sağlığa uygun, koku yaymayacak hale getirmek temel işlerimizin ve önceliklerimizin arasındadır. Biz turizmin merkezi olmak iddiasındayız. Bunun yolu temizlikten geçer. Çöpler düzenli toplanacak ve düzenli olarak depolanacak ve geri dönüşümü sağlayacak sistem en hızlı şekilde yapılacaktır. İlçemizin sinekle mücadele sorunu bilimsel yolla, kesin olarak çözülecektir."

"GENÇ KARDEŞLERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Belediyecilik anlayışında her zaman ön planda insan olacağını vurgulayan Yıldız, "Ne merkezi köyden, ne de köyü merkezden ayırt etmeden her kesime her anlamda eşit hizmet sunacağız. Bunlardan birisi de spor faaliyetlerinin ortak olarak gerçekleşmesi. Sosyalleşmeyi ve kaynaşmayı artırmak amacı her dalda mahalleler arası spor turnuvaları yaparak köylerimizde bulunan genç kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacağız. İlçemizde değişik branşlarda hizmet verecek spor alanları ve kompleksleri inşaa edeceğiz. En az iki spor branşında ilçemizi amatör liglerde temsil edecek spor takımı yapılmasını sağlayacağız. Söz veriyorum  her kesime hitap edecek" diyerek projeleri arasında Karataşlı gençleri de unutmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.