“Karataş üç hilal ile taçlanacak”

SİYASET 05.02.2018 - 12:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2288+ kez okundu.
 

“Karataş üç hilal ile taçlanacak”

MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı başkanlığındaki bir heyet, Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti. Karataş’ın sorunlarını dinleyen Avcı, “Oradan güzel haberler alıyoruz. Allah’ın izniyle Karataş ilçemizi de üç hilal ile taçlandıracağız.” dedi.
    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Karataş’a ayrı bir önem veriyoruz. Karataş’ın da yerel yönetimde üç hilal ile tanışma vakti geliyor. Oradan güzel haberler alıyoruz” dedi. KARATAŞ HEYETİNDEN AVCI’YA ÇİÇEK MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, beraberindeki bir heyetle birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti. Aralarında partili olmayan Karataş sakinlerinin de bulunduğu heyete başkanlık eden Başçı, İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya çiçek verdi. SÖZLÜ BAŞKAN, BÜYÜK ÖNEM VERİYOR Ziyarette, Karataş ilçesinin sorunları da gündeme geldi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilgili kurumlarla görüşmek suretiyle Karataş ilçesinin sorunlarının çözümü konusunda gayret vereceklerini söyledi. Avcı “Bizim belediyemiz olsun, olmasın; her ilçenin sorununu kendi sorunumuz kabul ediyoruz. Karataş için de öyle. Üstelik ben de Karataşlıyım. Büyükşehir Belediyemiz Karataş’ta önemli yatırımlar yaptı ve buna devam ediyor. Altyapı ve üstyapı olsun her alanda Hüseyin Sözlü Başkanımız Karataş’a büyük önem veriyor. Devletin diğer kurumlarını ilgilendiren sorunlar için de size öncü olmaktan imtina etmeyiz.” diye konuştu. ADANA, SAHİL AJANTAJINI KULLANAMIYOR MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’nın iki tane sahil ilçesi bulunduğunu belirterek şöyle devam etti: “Adana, denize sahili olmasına rağmen bu avantajı iç ve dış turizm için kullanamıyoruz. Yumurtalık ve Karataş ilçelerimiz önemli turizm potansiyeli olan ve geleceği parlak iki ilçemiz. Plajları sürekli mavi bayrak alan Yumurtalık son 3, 4 yılda önemli aşamalar kaydetti ve önü daha da açık. Karataş ilçesi de sadece 45 kilometre ama Adana’da yaşayanlar için cazibe merkezi olamadı. Bu başarılırsa özellikle iç turizmde önemli bir yere gelme şansı yüksek. Karataş’a ayrı bir önem veriyoruz. Karataş’ın da yerel yönetimde üç hilal ile tanışma vakti geliyor. Oradan güzel haberler alıyoruz. Allah’ın izniyle Karataş ilçemizi de üç hilal ile taçlandıracağız.” dedi.
MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı başkanlığındaki bir heyet, Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti. Karataş’ın sorunlarını dinleyen Avcı, “Oradan güzel haberler alıyoruz. Allah’ın izniyle Karataş ilçemizi de üç hilal ile taçlandıracağız.” dedi.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Karataş’a ayrı bir önem veriyoruz. Karataş’ın da yerel yönetimde üç hilal ile tanışma vakti geliyor. Oradan güzel haberler alıyoruz” dedi.

KARATAŞ HEYETİNDEN AVCI’YA ÇİÇEK

MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, beraberindeki bir heyetle birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti. Aralarında partili olmayan Karataş sakinlerinin de bulunduğu heyete başkanlık eden Başçı, İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya çiçek verdi.

SÖZLÜ BAŞKAN, BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Ziyarette, Karataş ilçesinin sorunları da gündeme geldi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilgili kurumlarla görüşmek suretiyle Karataş ilçesinin sorunlarının çözümü konusunda gayret vereceklerini söyledi. Avcı “Bizim belediyemiz olsun, olmasın; her ilçenin sorununu kendi sorunumuz kabul ediyoruz. Karataş için de öyle. Üstelik ben de Karataşlıyım. Büyükşehir Belediyemiz Karataş’ta önemli yatırımlar yaptı ve buna devam ediyor. Altyapı ve üstyapı olsun her alanda Hüseyin Sözlü Başkanımız Karataş’a büyük önem veriyor. Devletin diğer kurumlarını ilgilendiren sorunlar için de size öncü olmaktan imtina etmeyiz.” diye konuştu.

ADANA, SAHİL AJANTAJINI KULLANAMIYOR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’nın iki tane sahil ilçesi bulunduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Adana, denize sahili olmasına rağmen bu avantajı iç ve dış turizm için kullanamıyoruz. Yumurtalık ve Karataş ilçelerimiz önemli turizm potansiyeli olan ve geleceği parlak iki ilçemiz. Plajları sürekli mavi bayrak alan Yumurtalık son 3, 4 yılda önemli aşamalar kaydetti ve önü daha da açık. Karataş ilçesi de sadece 45 kilometre ama Adana’da yaşayanlar için cazibe merkezi olamadı. Bu başarılırsa özellikle iç turizmde önemli bir yere gelme şansı yüksek. Karataş’a ayrı bir önem veriyoruz. Karataş’ın da yerel yönetimde üç hilal ile tanışma vakti geliyor. Oradan güzel haberler alıyoruz. Allah’ın izniyle Karataş ilçemizi de üç hilal ile taçlandıracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.