Karate, Wushu ve Tekvando müsabakaları gerçekleştirildi.

SPOR 25.10.2017 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2386+ kez okundu.
 

Karate, Wushu ve Tekvando müsabakaları gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “ Bahar Şenliği Karate, Wushu ve Tekvando Müsabakaları” tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Seyhan Spor İlçe Müdürü Hamit Yıldırım, Nihat Geven Spor Salonu’nda faklı branşlarda etkinlikler yapacaklarını söyledi. Yıldırım, ilk etapta Karate, Wushu ve Tekvando müsabakalarının gerçekleştirildiğini ifade ederek “ İlçemizde bulunan Nihat Geven ve Şakir Paşa Spor Salonların da eğitim alan öğrenciler arasında müsabakalar düzenliyoruz. Katılımın oldukça yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Karate Antrenörümüz Tuğçe Gümüş ve Wushu Antrenörümüz Fevzi Erturhan’ın gayretleriyle sporcularımız büyük bir şevkle müsabakalara katılıyorlar” diye konuştu. Ayrıca, Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikler Voleybol,Hentbol,Futsal ve Basketbol  branşlarda bir hafta boyunca devam edecek.   

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “ Bahar Şenliği Karate, Wushu ve Tekvando Müsabakaları” tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Seyhan Spor İlçe Müdürü Hamit Yıldırım, Nihat Geven Spor Salonu’nda faklı branşlarda etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Yıldırım, ilk etapta Karate, Wushu ve Tekvando müsabakalarının gerçekleştirildiğini ifade ederek “ İlçemizde bulunan Nihat Geven ve Şakir Paşa Spor Salonların da eğitim alan öğrenciler arasında müsabakalar düzenliyoruz. Katılımın oldukça yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Karate Antrenörümüz Tuğçe Gümüş ve Wushu Antrenörümüz Fevzi Erturhan’ın gayretleriyle sporcularımız büyük bir şevkle müsabakalara katılıyorlar” diye konuştu.

Ayrıca, Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikler Voleybol,Hentbol,Futsal ve Basketbol  branşlarda bir hafta boyunca devam edecek.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.