Karatecilerden Başkan Bilal Uludağ’a ziyaret

SPOR 04.02.2018 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1520+ kez okundu.
 

Karatecilerden Başkan Bilal Uludağ’a ziyaret

Sarıçam İlçesinde karate sporu ile ilgilenen bir grup çocuk ve genç, antrenörleri Ali İrek ile birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyarette bulundular. Başkan Bilal Uludağ’ı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, her zaman sporcuların yanında ve destek olduklarını ifade etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Başkan Bilal Uludağ, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, ”Sarıçam Belediyesi olarak ilçemizde tüm spor kulüplerine destek veriyoruz. Sizin gibileri sporcu olarak görmemiz bizleri çok mutlu ediyor. Çünkü spor yapan kişiler kötü alışkanlıklardan uzak dururlar.” dedi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  belediye bünyelerinde bir spor kulüpleri bulunduğuna değinerek,” Burada birçok çocuk ve gençlerimiz sporla ilgileniyor. 500’ün üzerinde lisanslı sporcumuz mevcut.  Spor yapmak insanın dinç ve sağlıklı kalmasını sağlar. Biz belediye olarak siz çocuk ve gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Her yaz sizler gibi Sarıçamlı çocuk ve gençlerimiz için Yaz Spor okulları açıyoruz. Bu okullarımızda 11 ayrı branş yer alıyor. Bunlar arasında sizin yaptığınız karate sporu da mevcut. Hepinizi spora gösterdiğiniz ilgi için kutluyor ve başarılı birer sporcu olmanızı diliyorum” diye konuştu.

Sarıçam İlçesinde karate sporu ile ilgilenen bir grup çocuk ve genç, antrenörleri Ali İrek ile birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyarette bulundular. Başkan Bilal Uludağ’ı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, her zaman sporcuların yanında ve destek olduklarını ifade etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Başkan Bilal Uludağ, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, ”Sarıçam Belediyesi olarak ilçemizde tüm spor kulüplerine destek veriyoruz. Sizin gibileri sporcu olarak görmemiz bizleri çok mutlu ediyor. Çünkü spor yapan kişiler kötü alışkanlıklardan uzak dururlar.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  belediye bünyelerinde bir spor kulüpleri bulunduğuna değinerek,” Burada birçok çocuk ve gençlerimiz sporla ilgileniyor. 500’ün üzerinde lisanslı sporcumuz mevcut.  Spor yapmak insanın dinç ve sağlıklı kalmasını sağlar. Biz belediye olarak siz çocuk ve gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Her yaz sizler gibi Sarıçamlı çocuk ve gençlerimiz için Yaz Spor okulları açıyoruz. Bu okullarımızda 11 ayrı branş yer alıyor. Bunlar arasında sizin yaptığınız karate sporu da mevcut. Hepinizi spora gösterdiğiniz ilgi için kutluyor ve başarılı birer sporcu olmanızı diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.