Karne Hediyeleri FLO’dan Alınır!

02.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2490+ kez okundu.
 

Karne Hediyeleri FLO’dan Alınır!

      Çocuklar, yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının sonrasında eğlence ve dinlenmeyi hak ediyor! Onları mutlu etmek için en güzel hediye alternatifleri de FLO’da sizi bekliyor. FLO’nun birbirinden şık ve rahat ayakkabı, sandalet ve terlik modelleri arasından sizler de çocuklarınız için zorlanmadan hediye seçebilirsiniz.   Babetler, sneakerlar, rengârenk sandaletler, tatillerin vazgeçilmezi olan terlikler ve daha birçok alternatif FLO çocuk koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Fantastik dünyanın en sevilen kahramanlarından Micky Mouse, Frozen ve Örümcek Adam temalı modeller hem kız hem de erkek çocuk koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.   Parlak ve canlı tonların yer aldığı kız çocuk koleksiyonunda yer alan renkli sneaker’lar, şık ve rahat sandaletler çocukların hareketli yazına eşlik ediyor. Sportif ve trendy modellerle dikkat çeken erkek çocuk koleksiyonunda ise yaz aylarının her daim modası olan marin tarzı ayakkabılar ve çocukların rahat adımlar atmasını sağlayan birbirinden sevimli terlik ve sandalet modelleri ön plana çıkıyor.   FLO’nun 2018 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için ve çocuğunuz için en ideal hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.       Instagram/Facebook - @floayakkabi   Basın Bilgi İçin: Medyaevi İletişim – Kezban Özanli / 0536 984 18 96 – kozanli@medyaevi.com.tr                                     Nursen Mutlu / 0546 919 49 39 – nmutlu@medyaevi.com.tr

 


 

 

Çocuklar, yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının sonrasında eğlence ve dinlenmeyi hak ediyor! Onları mutlu etmek için en güzel hediye alternatifleri de FLO’da sizi bekliyor. FLO’nun birbirinden şık ve rahat ayakkabı, sandalet ve terlik modelleri arasından sizler de çocuklarınız için zorlanmadan hediye seçebilirsiniz.

 

Babetler, sneakerlar, rengârenk sandaletler, tatillerin vazgeçilmezi olan terlikler ve daha birçok alternatif FLO çocuk koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Fantastik dünyanın en sevilen kahramanlarından Micky Mouse, Frozen ve Örümcek Adam temalı modeller hem kız hem de erkek çocuk koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

 

Parlak ve canlı tonların yer aldığı kız çocuk koleksiyonunda yer alan renkli sneaker’lar, şık ve rahat sandaletler çocukların hareketli yazına eşlik ediyor. Sportif ve trendy modellerle dikkat çeken erkek çocuk koleksiyonunda ise yaz aylarının her daim modası olan marin tarzı ayakkabılar ve çocukların rahat adımlar atmasını sağlayan birbirinden sevimli terlik ve sandalet modelleri ön plana çıkıyor.

 

FLO’nun 2018 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için ve çocuğunuz için en ideal hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Instagram/Facebook - @floayakkabi

 

Basın Bilgi İçin:
Medyaevi İletişim – Kezban Özanli / 0536 984 18 96 – kozanli@medyaevi.com.tr
                                    Nursen Mutlu / 0546 919 49 39 – nmutlu@medyaevi.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.