Karşınızda 5 Ocak Demirspor

SPOR 14.01.2020 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3019+ kez okundu.
 

Karşınızda 5 Ocak Demirspor

Hem amatör hem de ufak yaş gruplarının yanı sıra farklı spor branşlarını da bir çatı altında toplayacak olan 5 Ocak Demirspor ilk toplantısını gerçekleştirerek önümüzdeki sezon planlamasını yaptı. ÖZDEMİR: YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ Adana’mızın kurtuluş günü ile aynı adı taşıyan bir kulüp kuruldu. 5 Ocak Demirspor Kulübü eski amatör futbolcu Gökhan Özdemir başkanlığında kurulurken yönetim kadrosunda ise önemli iş insanları yer alıyor. Mavi- Lacivertli yönetim ilk toplantısını yaparak önümüzdeki sezonun yol haritasını çizdi. 2. Amatör Küme ve ufak yaş gruplarında iddialı olan 5 Ocak Demirspor aynı zamanda voleybol branşını da açarak gençliğe hizmet vermek istiyor. Başkan Özdemir, “Yeni sezonda Adana’da farklı bir soluk ve anlayış içinde hizmet edeceğiz. Benimle bu yola çıkan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KADROSU 5 Ocak Demirspor Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir olurken yönetim kadrosunda Akın Vural, İsmail Avcı, İlyas Aslan, İzzet Doğan, Göktürk Güngör, Yusuf Can, Bayram Afşin, Ramazan Sekin, Zafer Akaydın, Vedat Tahtacı, Samet Pamuk, Rafet Kalkan, Bekir Aktaş, Kamil Gündüz, Emin Seriner, Mehmet Emin Ayan, Burak Ballı, İskender Akdivit, Şenol Teldik, Doğan Pursuk, Pertev Darendeli, Serdar Kolukısa, Yakupcan Özdemir, Erman unutkanlar, Doruk Mengi, Mehmet Çil gibi sektöründe önemli yerlerde olan iş insanları yer alıyor.  



Hem amatör hem de ufak yaş gruplarının yanı sıra farklı spor branşlarını da bir çatı altında toplayacak olan 5 Ocak Demirspor ilk toplantısını gerçekleştirerek önümüzdeki sezon planlamasını yaptı.

ÖZDEMİR: YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ
Adana’mızın kurtuluş günü ile aynı adı taşıyan bir kulüp kuruldu. 5 Ocak Demirspor Kulübü eski amatör futbolcu Gökhan Özdemir başkanlığında kurulurken yönetim kadrosunda ise önemli iş insanları yer alıyor. Mavi- Lacivertli yönetim ilk toplantısını yaparak önümüzdeki sezonun yol haritasını çizdi. 2. Amatör Küme ve ufak yaş gruplarında iddialı olan 5 Ocak Demirspor aynı zamanda voleybol branşını da açarak gençliğe hizmet vermek istiyor. Başkan Özdemir, “Yeni sezonda Adana’da farklı bir soluk ve anlayış içinde hizmet edeceğiz. Benimle bu yola çıkan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KADROSU
5 Ocak Demirspor Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir olurken yönetim kadrosunda Akın Vural, İsmail Avcı, İlyas Aslan, İzzet Doğan, Göktürk Güngör, Yusuf Can, Bayram Afşin, Ramazan Sekin, Zafer Akaydın, Vedat Tahtacı, Samet Pamuk, Rafet Kalkan, Bekir Aktaş, Kamil Gündüz, Emin Seriner, Mehmet Emin Ayan, Burak Ballı, İskender Akdivit, Şenol Teldik, Doğan Pursuk, Pertev Darendeli, Serdar Kolukısa, Yakupcan Özdemir, Erman unutkanlar, Doruk Mengi, Mehmet Çil gibi sektöründe önemli yerlerde olan iş insanları yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.