Kaspersky siber suçla mücadelede INTERPOL ile iş birliğini genişletiyor

03.07.2019 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2197+ kez okundu.
 

Kaspersky siber suçla mücadelede INTERPOL ile iş birliğini genişletiyor

  Global siber güvenlik şirketi Kaspersky ve INTERPOL dünya genelinde siber suçla mücadele alanındaki iş birliklerini beş yıllık yeni bir anlaşmayla güçlendirdi.  İki kurum arasındaki bu ikinci anlaşmanın ilki 2014’te imzalanmıştı. 3 Temmuz tarihinde Kaspersky CEO’su Eugene Kaspersky ve INTERPOL Polis Hizmetleri Yönetici Direktörü Tim Morris yeni bir katkı anlaşmasına imza attı. Anlaşma uyarınca Kaspersky, INTERPOL’e insan kaynağı desteği, eğitim ve siber suç faaliyetlerine dair en güncel tehdit istihbaratı sunarak kurumun siber tehditlere karşı mücadele becerisini güçlendirecek. İmza töreni Singapur’da düzenlenen INTERPOL World 2019 etkinliğinde gerçekleşti. İki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendiren bu iş birliği, INTERPOL’ün siber suç soruşturmalarına destek olabilecek bilgi ve teknolojilerin paylaşılmasını sağlayacak. Yeni anlaşma ile siber tehdit araştırmalarına ilişkin bilgiler paylaşacak ve dijital soruşturmalar için gerekli araçlar sunacak olan Kaspersky, siber saldırıların önlenmesi için yapılan çalışmaları güçlendirmeyi hedefliyor. Kaspersky CEO’su Eugene Kaspersky anlaşma töreninin ardından şunları söyledi: “Gelişmiş tehdit gruplarının yükselişi nedeniyle tüm ekosistemi kapsayan iş birliklerinin ve uzman bilgi paylaşımının önemi daha önce hiç olmadığı kadar arttı. INTERPOL ile iş birliğini sürdürmekten ve tüm dünyada emniyet güçlerine siber suçla mücadele için gereken bilgi ve araçları sunmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz.” Siber suçların sınır tanımadığını bilen Kaspersky, global BT güvenliği topluluklarının yanı sıra INTERPOL gibi uluslararası kurumlar, emniyet teşkilatları ve acil bilgisayar müdahale ekipleri ile ortak operasyonlar ve siber tehdit araştırmaları yürütüyor. Siber güvenlik markaları arasında bir ilke imza atarak emniyet teşkilatlarına ücretsiz bir gelişmiş hizmet sunan Kaspersky; kendi çözümlerinin nasıl çalıştığını, siber suçla ve karmaşık siber tehditlerle nasıl mücadele ettiğini gösteriyor. Hizmet hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. Kaspersky Hakkında Kaspersky, 1997 yılında kurulan dünya çapında bir siber güvenlik şirketidir. Kaspersky’nin derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya genelindeki işletmeleri, önemli altyapıları, devletleri ve tüketicileri korumak için güvenlik çözümlerini ve hizmetlerini sürekli olarak dönüştürüyor. Şirketin kapsamlı güvenlik portföyü, sofistike ve gelişen dijital tehditlerle savaşmak için önde gelen uç nokta korumasını ve bir dizi özel güvenlik çözümünü ve hizmetini içeriyor. 400 milyondan fazla kullanıcı Kaspersky teknolojileri tarafından korunuyor ve 270.000 kurumsal müşterinin kendileri en önemli varlıklarını korumasına yardımcı oluyoruz. Daha fazla bilgi için www.kaspersky.com.tr adresini ziyaret edin.  

 

Global siber güvenlik şirketi Kaspersky ve INTERPOL dünya genelinde siber suçla mücadele alanındaki iş birliklerini beş yıllık yeni bir anlaşmayla güçlendirdi.  İki kurum arasındaki bu ikinci anlaşmanın ilki 2014’te imzalanmıştı.

3 Temmuz tarihinde Kaspersky CEO’su Eugene Kaspersky ve INTERPOL Polis Hizmetleri Yönetici Direktörü Tim Morris yeni bir katkı anlaşmasına imza attı. Anlaşma uyarınca Kaspersky, INTERPOL’e insan kaynağı desteği, eğitim ve siber suç faaliyetlerine dair en güncel tehdit istihbaratı sunarak kurumun siber tehditlere karşı mücadele becerisini güçlendirecek. İmza töreni Singapur’da düzenlenen INTERPOL World 2019 etkinliğinde gerçekleşti.

İki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendiren bu iş birliği, INTERPOL’ün siber suç soruşturmalarına destek olabilecek bilgi ve teknolojilerin paylaşılmasını sağlayacak. Yeni anlaşma ile siber tehdit araştırmalarına ilişkin bilgiler paylaşacak ve dijital soruşturmalar için gerekli araçlar sunacak olan Kaspersky, siber saldırıların önlenmesi için yapılan çalışmaları güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaspersky CEO’su Eugene Kaspersky anlaşma töreninin ardından şunları söyledi: “Gelişmiş tehdit gruplarının yükselişi nedeniyle tüm ekosistemi kapsayan iş birliklerinin ve uzman bilgi paylaşımının önemi daha önce hiç olmadığı kadar arttı. INTERPOL ile iş birliğini sürdürmekten ve tüm dünyada emniyet güçlerine siber suçla mücadele için gereken bilgi ve araçları sunmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz.”

Siber suçların sınır tanımadığını bilen Kaspersky, global BT güvenliği topluluklarının yanı sıra INTERPOL gibi uluslararası kurumlar, emniyet teşkilatları ve acil bilgisayar müdahale ekipleri ile ortak operasyonlar ve siber tehdit araştırmaları yürütüyor. Siber güvenlik markaları arasında bir ilke imza atarak emniyet teşkilatlarına ücretsiz bir gelişmiş hizmet sunan Kaspersky; kendi çözümlerinin nasıl çalıştığını, siber suçla ve karmaşık siber tehditlerle nasıl mücadele ettiğini gösteriyor. Hizmet hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Kaspersky Hakkında

Kaspersky, 1997 yılında kurulan dünya çapında bir siber güvenlik şirketidir. Kaspersky’nin derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya genelindeki işletmeleri, önemli altyapıları, devletleri ve tüketicileri korumak için güvenlik çözümlerini ve hizmetlerini sürekli olarak dönüştürüyor. Şirketin kapsamlı güvenlik portföyü, sofistike ve gelişen dijital tehditlerle savaşmak için önde gelen uç nokta korumasını ve bir dizi özel güvenlik çözümünü ve hizmetini içeriyor. 400 milyondan fazla kullanıcı Kaspersky teknolojileri tarafından korunuyor ve 270.000 kurumsal müşterinin kendileri en önemli varlıklarını korumasına yardımcı oluyoruz. Daha fazla bilgi için www.kaspersky.com.tr adresini ziyaret edin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.