Kavak’tan ‘Yanlarındayız’ mesajı

GÜNDEM 20.02.2018 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1560+ kez okundu.
 

Kavak’tan ‘Yanlarındayız’ mesajı

  MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, köklü devlet geleneğine sahip güçlü Türkiye’nin Afrin’de ne yapılması gerekiyorsa onu yaptığını söyledi. MÜSİAD’ın Kilis’te gerçekleştirdiği ‘Başkanlar Toplantısı’na katılan Kavak, “Askerimizin de, bölgede sıkıntı yaşayan vatandaşımızın da yanındayız” dedi.   Afrin Operasyonu’na destek çıkmak, roket saldırısı sonucu maddi kayba uğrayan üyelere destek olmak ve bölge halkının yanında olunduğunu htirmek amacıyla Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Genel Merkezi tarafından Kilis’te düzenlenen ‘Başkanlar Toplantısı’na MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak da katıldı.  Organizasyonda Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, MÜSİAD Kilis Şubesi Başkanı Harun Reşit Badem, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve şube başkanları hazır bulundu.   ‘ÇANAKKALE RUHU’ İLE Kilis etkinliği sonrası bir değerlendirme yapan MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, milletin vatan söz konusu olduğunda ‘Çanakkale Ruhu’ yaşatabildiğini, bu durumun Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu söyledi. Türkiye’nin terörle mücadele, topraklarını ve vatandaşları koruma hakkını diplomaside ve cephede kullanacağını belirten Kavak, “Biz iş dünyası temsilcilerine düşen de devlet yöneticilerinizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaktır. İşimize, ekonomimizin büyümesine yönelik çalışmalarımızı iki katına çıkarmaktır” dedi.   BİRLİKTE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ Kilis programı çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’la birlikte saldırılarda hasar gören ve sahibi MÜSİAD üyesi olan Doğanhan Restoran’ın açılış törenine de katıldığını belirten Kavak, “Adana iş dünyası temsilcileri olarak bu bölgeye en yakın olanlar arasındayız. Bugün olduğu gibi operasyonda başarıyla görev yapan Mehmetçiğimizin, bölgede sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye bu süreci de birliktelik sergileyerek başarıyla sonuçlandıracaktır. Bize bırakılan bu güzel ülkeyi onurumuzla daha güçlü ve daha yaşanabilir olarak çocuklarımıza bırakacağız” diye konuştu.    

 

MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, köklü devlet geleneğine sahip güçlü Türkiye’nin Afrin’de ne yapılması gerekiyorsa onu yaptığını söyledi. MÜSİAD’ın Kilis’te gerçekleştirdiği ‘Başkanlar Toplantısı’na katılan Kavak, “Askerimizin de, bölgede sıkıntı yaşayan vatandaşımızın da yanındayız” dedi.

 

Afrin Operasyonu’na destek çıkmak, roket saldırısı sonucu maddi kayba uğrayan üyelere destek olmak ve bölge halkının yanında olunduğunu htirmek amacıyla Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Genel Merkezi tarafından Kilis’te düzenlenen ‘Başkanlar Toplantısı’na MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak da katıldı.  Organizasyonda Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, MÜSİAD Kilis Şubesi Başkanı Harun Reşit Badem, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve şube başkanları hazır bulundu.

 

‘ÇANAKKALE RUHU’ İLE

Kilis etkinliği sonrası bir değerlendirme yapan MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, milletin vatan söz konusu olduğunda ‘Çanakkale Ruhu’ yaşatabildiğini, bu durumun Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu söyledi. Türkiye’nin terörle mücadele, topraklarını ve vatandaşları koruma hakkını diplomaside ve cephede kullanacağını belirten Kavak, “Biz iş dünyası temsilcilerine düşen de devlet yöneticilerinizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaktır. İşimize, ekonomimizin büyümesine yönelik çalışmalarımızı iki katına çıkarmaktır” dedi.

 

BİRLİKTE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Kilis programı çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’la birlikte saldırılarda hasar gören ve sahibi MÜSİAD üyesi olan Doğanhan Restoran’ın açılış törenine de katıldığını belirten Kavak, “Adana iş dünyası temsilcileri olarak bu bölgeye en yakın olanlar arasındayız. Bugün olduğu gibi operasyonda başarıyla görev yapan Mehmetçiğimizin, bölgede sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye bu süreci de birliktelik sergileyerek başarıyla sonuçlandıracaktır. Bize bırakılan bu güzel ülkeyi onurumuzla daha güçlü ve daha yaşanabilir olarak çocuklarımıza bırakacağız” diye konuştu.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.