Kavak: Üretme ve birlik olma zaruretimiz var.

EKONOMİ 26.04.2017 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1470+ kez okundu.
 

Kavak: Üretme ve birlik olma zaruretimiz var.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak, referandum sonrası üretime odaklandıklarını, aynı tutumu her kesimden beklediklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve beraberindeki parti yöneticilerini ağırlayan Kavak, “Siyasi tansiyonu düşürme ve işe odaklanma zaruretimiz var. Türkiye ürettikçe ve birlik oldukça yükselecek” dedi.   AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak’ın bulunduğu heyet, MÜSİAD Adana Şubesi’ne ‘Teşekkür’ ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Fikret Yeni, Türkiye’ye hamle yaptıracak yönetim değişikliği içeren Anayasa’ya vatandaşın ‘Evet’ dediğini hatırlatarak, “Bu değişikliğe onay veren kurumların arasında yer alan MÜSİAD Ailesi’ne teşekkür etmek için buradayız. İş dünyası temsilcileriyle hem şehrimizi hem ülkemizi büyütecek her çalışmada birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.   MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak da referandumun geride kaldığını belirterek, “Pazartesi gününden itibaren işlerimize odaklandık. Türkiye ürettikçe büyümeye, büyürken de hukukun ve demokrasinin daha çok geliştiği bir ülke olacağız. Rakiplerimiz durmuyor. Muasır medeniyet seviyesini yakalamayı hatta geçmeyi öngören bir hedefimiz var. Siyasi tansiyon düşürülmeli, ekonomiye odaklanılmalı. Biz MÜSİAD camiası olarak istihdamın ve üretimin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Hem şehrimiz hem ülkemiz hem de insanlık için çalışacağız” diye konuştu.    

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak, referandum sonrası üretime odaklandıklarını, aynı tutumu her kesimden beklediklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve beraberindeki parti yöneticilerini ağırlayan Kavak, “Siyasi tansiyonu düşürme ve işe odaklanma zaruretimiz var. Türkiye ürettikçe ve birlik oldukça yükselecek” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak’ın bulunduğu heyet, MÜSİAD Adana Şubesi’ne ‘Teşekkür’ ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Fikret Yeni, Türkiye’ye hamle yaptıracak yönetim değişikliği içeren Anayasa’ya vatandaşın ‘Evet’ dediğini hatırlatarak, “Bu değişikliğe onay veren kurumların arasında yer alan MÜSİAD Ailesi’ne teşekkür etmek için buradayız. İş dünyası temsilcileriyle hem şehrimizi hem ülkemizi büyütecek her çalışmada birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak da referandumun geride kaldığını belirterek, “Pazartesi gününden itibaren işlerimize odaklandık. Türkiye ürettikçe büyümeye, büyürken de hukukun ve demokrasinin daha çok geliştiği bir ülke olacağız. Rakiplerimiz durmuyor. Muasır medeniyet seviyesini yakalamayı hatta geçmeyi öngören bir hedefimiz var. Siyasi tansiyon düşürülmeli, ekonomiye odaklanılmalı. Biz MÜSİAD camiası olarak istihdamın ve üretimin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Hem şehrimiz hem ülkemiz hem de insanlık için çalışacağız” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.