KAYIP KIZ PKK BOMBACISI ÇIKTI!

24.10.2017 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2291+ kez okundu.
 

KAYIP KIZ PKK BOMBACISI ÇIKTI!

  Henüz 20 yaşındayken kaybolan 32 yaşındaki Hicran D.,terör örgütü PKK’ya katılarak bomba eğitimi aldığı ortaya çıkınca polisin operasyonuyla yakalandı.   ANNESİ KUZEY IRAK’A GİDİP GETİRDİ Hicran D., Ceyhan’da 12 yıl önce sırra kadem bastı. Ailesi de polise kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp sanılan Hicran D.,  iddialara göre, terör örgütünün Kandil’deki kampında bomba ve silah eğitimi aldı. Daha sonra eklem romatizmasına yakalanınca annesi S.D. kaçak olarak Kuzey Irak’a giderek kızı Hicran’ı gizlice Ceyhan’a getirdi.  8 AY BOYUNCA TEDAVİ GÖRMÜŞ  Tedavi için Kayseri’deki akrabalarının yanına giden Hicran D., bazı hastanelerde 8 ay boyunca tedavi gördü. Polisin teknik takibe aldığı anne S.D. ve Hicran D., Kayseri’de yapılan bir operasyonla yakalandı. Sorgusu için Ceyhan’a getirilen terör örgütü üyesi Hicran D., tutuklanırken  anne S.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  YILDIZ’IN KURDURDUĞU ÖZEL EKİP ORTAYA ÇIKARDI  Hicran D.’nin sorgusunda, ailesinin kendisini zorla evlendirmek istemesi üzerine Kuzey Irak’a kaçıp burada sevdiği adamla evlendiğini söylediği öne sürüldü. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın göreve geldikten sonra, uzun süredir kayıp olanların bulunması için kurduğu Özel ekip bu olayı ortaya çıkardı.

 
Henüz 20 yaşındayken kaybolan 32 yaşındaki Hicran D.,terör örgütü PKK’ya katılarak bomba eğitimi aldığı ortaya çıkınca polisin operasyonuyla yakalandı.  
ANNESİ KUZEY IRAK’A GİDİP GETİRDİ
Hicran D., Ceyhan’da 12 yıl önce sırra kadem bastı. Ailesi de polise kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp sanılan Hicran D.,  iddialara göre, terör örgütünün Kandil’deki kampında bomba ve silah eğitimi aldı. Daha sonra eklem romatizmasına yakalanınca annesi S.D. kaçak olarak Kuzey Irak’a giderek kızı Hicran’ı gizlice Ceyhan’a getirdi. 
8 AY BOYUNCA TEDAVİ GÖRMÜŞ 
Tedavi için Kayseri’deki akrabalarının yanına giden Hicran D., bazı hastanelerde 8 ay boyunca tedavi gördü. Polisin teknik takibe aldığı anne S.D. ve Hicran D., Kayseri’de yapılan bir operasyonla yakalandı. Sorgusu için Ceyhan’a getirilen terör örgütü üyesi Hicran D., tutuklanırken  anne S.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
YILDIZ’IN KURDURDUĞU ÖZEL EKİP ORTAYA ÇIKARDI 
Hicran D.’nin sorgusunda, ailesinin kendisini zorla evlendirmek istemesi üzerine Kuzey Irak’a kaçıp burada sevdiği adamla evlendiğini söylediği öne sürüldü. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın göreve geldikten sonra, uzun süredir kayıp olanların bulunması için kurduğu Özel ekip bu olayı ortaya çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.