KAYIP KIZLARI BELEDİYENİN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ BULDU

GÜNDEM 27.02.2020 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2166+ kez okundu.
 

KAYIP KIZLARI BELEDİYENİN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ BULDU

Yüreğir Belediyesi özel güvenlik görevlilerinin dikkati kayıp iki kız çocuğunu ailelerine kavuşturdu. Evden kaçan 14 ve 15 yaşındaki kız çocuklarını güvenlik kameralarından tanıyan belediyenin özel güvenlik ekipleri hemen emniyetle irtibata geçti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir kayıp kızların ailelerine teslim edilmesini sağlayan özel güvenlik görevlilerini tebrik ederek ödüllendirdi.
Olayın 21 Şubat 2020 tarihinde Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleştiğini belirten Başkan Kocaispir “Parkımızda görev yapan özel güvenlik görevlilerimize olaydan bir gün önce aileler çocuklarının kayıp olduğunu ve fotoğraflarını gösterip bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istiyorlar. Bir gün sonra ise özel güvenlik görevlilerimiz parkımızdaki güvenlik kamerasını takip ederken hareketlerinden şüphelendikleri iki kız çocuğunun yanına gidip kontrol ettiklerinde ailelerin fotoğraflarını gösterdikleri kız çocukları olduğunu görüyorlar. Hemen emniyet birimlerini arayan ekiplerimiz tutanakla çocukları gelen görevli polislerimize teslim ediyorlar.” dedi. Yüreğir Belediyesi özel güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde ailelerin kayıp kızlarına kavuştuğunu belirten Başkan Kocaispir “Özel güvenlik faaliyetleri; önleyici, koruyucu ve düzenleyici özellikleri sayesinde daha güvenli ve daha huzurlu bir toplumsal yaşamın sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, ortaya çıkabilecek olumsuzlukların engellenmesinde özel güvenliğin ne kadar önemli olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Özel güvenlik ekibimizi kutluyorum. Çok iyi bir iş çıkardılar.” şeklinde konuştu. Özel güvenlik görevlilerini bu konuda ciddi eğitimlere tabi tuttuklarını hatırlatan Başkan Kocaispir “İlçemizin, mahallelerimizin, parklarımızın güvenliğine çok önem veriyoruz. Yapılan tüm parklarımıza güvenlik kamerası sistemi de kuruyoruz. Bu konunun ne kadar önemli olduğunu yaşadığımız bu olayda bir kez daha görmüş olduk.” dedi. Olayın kahramanı Yüreğir Belediyesi özel güvenlik görevlilerini makamında kabul eden Başkan Kocaispir, dikkatleri ve duyarlılıkları için tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Yüreğir Belediyesi özel güvenlik görevlilerinin dikkati kayıp iki kız çocuğunu ailelerine kavuşturdu. Evden kaçan 14 ve 15 yaşındaki kız çocuklarını güvenlik kameralarından tanıyan belediyenin özel güvenlik ekipleri hemen emniyetle irtibata geçti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir kayıp kızların ailelerine teslim edilmesini sağlayan özel güvenlik görevlilerini tebrik ederek ödüllendirdi.

Olayın 21 Şubat 2020 tarihinde Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleştiğini belirten Başkan Kocaispir “Parkımızda görev yapan özel güvenlik görevlilerimize olaydan bir gün önce aileler çocuklarının kayıp olduğunu ve fotoğraflarını gösterip bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istiyorlar. Bir gün sonra ise özel güvenlik görevlilerimiz parkımızdaki güvenlik kamerasını takip ederken hareketlerinden şüphelendikleri iki kız çocuğunun yanına gidip kontrol ettiklerinde ailelerin fotoğraflarını gösterdikleri kız çocukları olduğunu görüyorlar. Hemen emniyet birimlerini arayan ekiplerimiz tutanakla çocukları gelen görevli polislerimize teslim ediyorlar.” dedi.

Yüreğir Belediyesi özel güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde ailelerin kayıp kızlarına kavuştuğunu belirten Başkan Kocaispir “Özel güvenlik faaliyetleri; önleyici, koruyucu ve düzenleyici özellikleri sayesinde daha güvenli ve daha huzurlu bir toplumsal yaşamın sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, ortaya çıkabilecek olumsuzlukların engellenmesinde özel güvenliğin ne kadar önemli olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Özel güvenlik ekibimizi kutluyorum. Çok iyi bir iş çıkardılar.” şeklinde konuştu.

Özel güvenlik görevlilerini bu konuda ciddi eğitimlere tabi tuttuklarını hatırlatan Başkan Kocaispir “İlçemizin, mahallelerimizin, parklarımızın güvenliğine çok önem veriyoruz. Yapılan tüm parklarımıza güvenlik kamerası sistemi de kuruyoruz. Bu konunun ne kadar önemli olduğunu yaşadığımız bu olayda bir kez daha görmüş olduk.” dedi.

Olayın kahramanı Yüreğir Belediyesi özel güvenlik görevlilerini makamında kabul eden Başkan Kocaispir, dikkatleri ve duyarlılıkları için tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.