KERVAN & HOME SWEET HOME ADANA’DA M1 ADANA AVM’DE!

GÜNDEM 14.11.2019 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2865+ kez okundu.
 

KERVAN & HOME SWEET HOME ADANA’DA M1 ADANA AVM’DE!

  Yurt içinde her biri ortalama 1.000 metrekarelik 31, yurt dışında ise 19 mağazası yaklaşık 30.000 çeşit ürünü ile Türkiye’nin önde gelen ‘home’ mağaza zincirlerinden biri olan Kervan Mobilya M1 Adana AVM’de.    20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM, Türkiye’nin en iyi markalarını bünyesinde bulunduruyor. 200 ‘den fazla  mağaza ve  90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sunuyor. Alışveriş, eğlence, eğitim ,spor ,sanat gibi bir çok alanda ziyaretçilerine sene içerisinde birbirinden farklı etkinlik düzenleyen M1 Adana AVM ziyaretçilerini mutlu etmeye devam ediyor.Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan M1 Adana AVM, yeni açılan mağazaları ile ziyaretçilerine daha da keyifli anlar yaşatıyor. Mobilyadan, ev tekstiline, aydınlatmadan bahçe ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürün Kervan kalitesiyle Adana'da da beğenilerinize sunuyor. Evinize dair herşey M1 Adana AVM  Kervan ve Home Sweet Home mağazasında sizleri bekliyor. Faaliyetlerinde ürün ve hizmetlerinin faydasını tüketiciler için her zaman en üst düzeye çıkarmayı ilke edinen Kervan, hizmet anlayışını genişleterek; iç mimari ve dekorasyon ile ilgili ürün seçimi ve yerleşimi konusunda da çok yakında mimari danışmanlık hizmeti sunuyor olacak   M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz. Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

 

Yurt içinde her biri ortalama 1.000 metrekarelik 31, yurt dışında ise 19 mağazası yaklaşık 30.000 çeşit ürünü ile Türkiye’nin önde gelen ‘home’ mağaza zincirlerinden biri olan Kervan Mobilya M1 Adana AVM’de.

 

 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM, Türkiye’nin en iyi markalarını bünyesinde bulunduruyor. 200 ‘den fazla  mağaza ve  90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sunuyor. Alışveriş, eğlence, eğitim ,spor ,sanat gibi bir çok alanda ziyaretçilerine sene içerisinde birbirinden farklı etkinlik düzenleyen M1 Adana AVM ziyaretçilerini mutlu etmeye devam ediyor.Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan M1 Adana AVM, yeni açılan mağazaları ile ziyaretçilerine daha da keyifli anlar yaşatıyor. Mobilyadan, ev tekstiline, aydınlatmadan bahçe ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürün Kervan kalitesiyle Adana'da da beğenilerinize sunuyor. Evinize dair herşey M1 Adana AVM  Kervan ve Home Sweet Home mağazasında sizleri bekliyor. Faaliyetlerinde ürün ve hizmetlerinin faydasını tüketiciler için her zaman en üst düzeye çıkarmayı ilke edinen Kervan, hizmet anlayışını genişleterek; iç mimari ve dekorasyon ile ilgili ürün seçimi ve yerleşimi konusunda da çok yakında mimari danışmanlık hizmeti sunuyor olacak

 


M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.