“KİLO ALIR DİYE YEMEK VERMEK İSTEMİYORUM”

GÜNDEM 22.11.2020 - 16:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2368+ kez okundu.
 

“KİLO ALIR DİYE YEMEK VERMEK İSTEMİYORUM”

Tedavi şansı kaybolmasın isteyen SMA hastası Furkan bebeğin annesinin acı feryadı:
  Adana’da SMA hastası 2 yaşındaki Furkan Demir’in annesi Emine Demir, 13 kilonun altındaki bebeklere uygulanan tedavi yöntemi için açtıkları kampanyaya destek istedi.  LÜTFEN UMUDUMUZU YEŞERTİN  Merkez Yüreğir ilçesi Akarcalı köyünde yaşayan Mustafa Demir ile Emine Demir çiftinin çocukları Furkan bebek, henüz 9-10 kilogram civarında. Anne Emine Demir, “Furkan’ın 13 kilograma ulaşmasına 3 kg. kaldı. Ben de evladımın o tedaviyi olmasını istiyorum. Olmayacak bir şey değil. Lütfen umudumu yeşertin. Ben de Furkan’ın yürüdüğü günleri görmek istiyorum. Yutkunabildiği, cihazsız yaşadığı günleri. Bir anne düşünün; evladı kilo almasın da tedaviye yetişebilsin diye yedirmek bile istemiyor” dedi.  FURKAN’I KAYBETMEK İSTEMİYORUM  Vatandaşlardan kampanyaya destek isteyen Demir, “Neredeyse her hafta birileri gidip tedaviyi tamamlıyor.  Furkan’a nefes olun, az çok demeden bize yapacağınız destek çok önemli. Hepsi bizi tedaviye yaklaştıracak, diğer bebeklerimiz de azlarla çok yapıp gittiler. Kampanyamız aylardır sürüyor ilerleyemiyoruz. Yavrumun son 3 kilosu kaldı. Oğlumun yaşamasını, dışarıya çıkıp oksijeni rahatça göğsüne doldurabilmesini bunu tek başına cihazsız yapmasını istiyorum. Furkan’ı kaybetmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.  İŞTE YARDIM HESABI  SMA hastası çocuklara umut olan ve Novartis firmasının ürettiği ilaç “Zolgensma” 2 milyon 132 bin Euro. İlacın 13,5 kilonun altındaki çocuklarda yüzde 95 dolayında etkisi olduğu biliniyor.  Furkan bebeğe yardım yapmak isteyenler; Kuveyt Türk’te “Emine Demir” adına açılan hesaba (IBAN numarası ile TR 92 0020 5000 0967 9740 4000 01) açıklama kısmına “Furkan Yürüyecek” yazarak yardım yapabilecek. Aileye ulaşmak için ise telefon numarası şöyle: 0 (536) 440 80 63.
Tedavi şansı kaybolmasın isteyen SMA hastası Furkan bebeğin annesinin acı feryadı:

 

Adana’da SMA hastası 2 yaşındaki Furkan Demir’in annesi Emine Demir, 13 kilonun altındaki bebeklere uygulanan tedavi yöntemi için açtıkları kampanyaya destek istedi. 
LÜTFEN UMUDUMUZU YEŞERTİN 
Merkez Yüreğir ilçesi Akarcalı köyünde yaşayan Mustafa Demir ile Emine Demir çiftinin çocukları Furkan bebek, henüz 9-10 kilogram civarında. Anne Emine Demir, “Furkan’ın 13 kilograma ulaşmasına 3 kg. kaldı. Ben de evladımın o tedaviyi olmasını istiyorum. Olmayacak bir şey değil. Lütfen umudumu yeşertin. Ben de Furkan’ın yürüdüğü günleri görmek istiyorum. Yutkunabildiği, cihazsız yaşadığı günleri. Bir anne düşünün; evladı kilo almasın da tedaviye yetişebilsin diye yedirmek bile istemiyor” dedi. 
FURKAN’I KAYBETMEK İSTEMİYORUM 
Vatandaşlardan kampanyaya destek isteyen Demir, “Neredeyse her hafta birileri gidip tedaviyi tamamlıyor.  Furkan’a nefes olun, az çok demeden bize yapacağınız destek çok önemli. Hepsi bizi tedaviye yaklaştıracak, diğer bebeklerimiz de azlarla çok yapıp gittiler. Kampanyamız aylardır sürüyor ilerleyemiyoruz. Yavrumun son 3 kilosu kaldı. Oğlumun yaşamasını, dışarıya çıkıp oksijeni rahatça göğsüne doldurabilmesini bunu tek başına cihazsız yapmasını istiyorum. Furkan’ı kaybetmek istemiyorum” ifadelerini kullandı. 
İŞTE YARDIM HESABI 
SMA hastası çocuklara umut olan ve Novartis firmasının ürettiği ilaç “Zolgensma” 2 milyon 132 bin Euro. İlacın 13,5 kilonun altındaki çocuklarda yüzde 95 dolayında etkisi olduğu biliniyor.  Furkan bebeğe yardım yapmak isteyenler; Kuveyt Türk’te “Emine Demir” adına açılan hesaba (IBAN numarası ile TR 92 0020 5000 0967 9740 4000 01) açıklama kısmına “Furkan Yürüyecek” yazarak yardım yapabilecek. Aileye ulaşmak için ise telefon numarası şöyle: 0 (536) 440 80 63.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.