KİM BU YASİN?

GÜNDEM 13.06.2019 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2709+ kez okundu.
 

KİM BU YASİN?

  Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin silahla yaralanması olayının azmettiricilerinden olduğu ileri sürülen Yasin Sancar’ın yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor. 10 GÜN SONRA GELDİ 24 Mayıs Cuma günü yaşanan olayda, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, otomobilinde kızı ve torunun gözleri önünde tetikçi 30 yaşındaki Tuncay Alparslan’ın saldırısı sonucu bacağından iki kurşunla yaralandı. Saldırının ardından Sezer Özeral’ın kullandığı motorsikletle kaçan tetikçi Alparslan olaydan 10 gün sonra polise olayda kullandığı tabancayla birlikte teslim oldu. BİR YAKALANSA! Polis, olayla ilgili Sezer Özeral ile birlikte aracı Ersin E. ve azmettiricilerden biri olduğu ileri sürülen Veysi Cengiz’i de gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 4 ‘ü de tutuklandı. Ancak, olayın azmettiricilerinden biri olduğu ileri sürülen Yasin Sancar ise halen firarda. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Denizli’nin vurulmasına adı karışan bu kişinin yakalanmasıyla olayın gizli kalan yanını çözmeyi planlıyor.   Tetikçi Alparslan, kendisinin Hakan Denizli’yi tanımadığını olay için maaş bağlanması, bici bici tezgahı ile büfe yeri sözü verildiğini, saldırının ardından ise motorsiklet sürücüsü ile birlikte, Veysi Cengiz’den 7 bin 230 TL aldıklarını söyledi.          

 

Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin silahla yaralanması olayının azmettiricilerinden olduğu ileri sürülen Yasin Sancar’ın yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

10 GÜN SONRA GELDİ

24 Mayıs Cuma günü yaşanan olayda, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, otomobilinde kızı ve torunun gözleri önünde tetikçi 30 yaşındaki Tuncay Alparslan’ın saldırısı sonucu bacağından iki kurşunla yaralandı. Saldırının ardından Sezer Özeral’ın kullandığı motorsikletle kaçan tetikçi Alparslan olaydan 10 gün sonra polise olayda kullandığı tabancayla birlikte teslim oldu.

BİR YAKALANSA!

Polis, olayla ilgili Sezer Özeral ile birlikte aracı Ersin E. ve azmettiricilerden biri olduğu ileri sürülen Veysi Cengiz’i de gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 4 ‘ü de tutuklandı. Ancak, olayın azmettiricilerinden biri olduğu ileri sürülen Yasin Sancar ise halen firarda. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Denizli’nin vurulmasına adı karışan bu kişinin yakalanmasıyla olayın gizli kalan yanını çözmeyi planlıyor.

 

Tetikçi Alparslan, kendisinin Hakan Denizli’yi tanımadığını olay için maaş bağlanması, bici bici tezgahı ile büfe yeri sözü verildiğini, saldırının ardından ise motorsiklet sürücüsü ile birlikte, Veysi Cengiz’den 7 bin 230 TL aldıklarını söyledi.

 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.