KİM HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA 21.01.2015 - 10:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1560+ kez okundu.
 

KİM HAYATINI KAYBETTİ

Dünya kamuoyu son günlerde Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un'un sağlık durumuyla yakından ilgileniyor. Hong Kong basını Kim Jong Un'un yaşamını yitirdiğini iddia ederken, Avrupa basını durumunun kritik olduğunu ifade etti. Bu iddialar sonrası hamle yapan ve Kuzey Kore'nin müttefiki olan Çin, Kuzey Kore'ye doktor heyeti gönderdi. Dünya yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele ederken, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un ölümle pençeleştiği iddiası uluslararası basınının gündemine oturdu. ÇİN, KUZEY KORE'YE HEYET GÖNDERDİ Kim'in yerine geçecek kişi için spekülasyonlar yapılırken, Çin'den flaş bir adım geldi. Reuters'ın haberine göre aralarında doktorların da bulunduğu bir heyet, Kim'in durumunu netleştirmek için Kuzey Kore'ye gönderildi. ABD Başkanı Donald Trump, nükleer anlaşma nedeniyle zaman zaman gerilim yaşadığı Kim'in durumuyla ilgili iddialara inanmadığını söylemişti.

Dünya kamuoyu son günlerde Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un'un sağlık durumuyla yakından ilgileniyor. Hong Kong basını Kim Jong Un'un yaşamını yitirdiğini iddia ederken, Avrupa basını durumunun kritik olduğunu ifade etti. Bu iddialar sonrası hamle yapan ve Kuzey Kore'nin müttefiki olan Çin, Kuzey Kore'ye doktor heyeti gönderdi.

Dünya yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele ederken, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un ölümle pençeleştiği iddiası uluslararası basınının gündemine oturdu.

ÇİN, KUZEY KORE'YE HEYET GÖNDERDİ

Kim'in yerine geçecek kişi için spekülasyonlar yapılırken, Çin'den flaş bir adım geldi. Reuters'ın haberine göre aralarında doktorların da bulunduğu bir heyet, Kim'in durumunu netleştirmek için Kuzey Kore'ye gönderildi.

ABD Başkanı Donald Trump, nükleer anlaşma nedeniyle zaman zaman gerilim yaşadığı Kim'in durumuyla ilgili iddialara inanmadığını söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.