Kim Jong-un'un fotoğraflarını gördüğü için memnun

DÜNYA 03.05.2020 - 08:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1637+ kez okundu.
 

Kim Jong-un'un fotoğraflarını gördüğü için memnun

Konuyla ilgili tweet atan Trump "Onun geri döndüğünü ve iyi olduğunu görmek beni bilhassa memnun etti" yorumunu yaptı. ABD Başkanı 29 Nisan'da Kim Jong-un'un öldüğü hakkında çıkan iddiaların sorulması üzerine "Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı" diye konuşmuştu. ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un ilk olarak 12 Haziran 2018'de Singapur'da bir araya gelmişti. İki liderin ikinci görüşmesi 27 Şubat 2019'da Vietnam'da gerçekleşmişti. Trump ve Kim 30 Haziran 2019'da da Kuzey Kore ile Güney Kore'yi birbirinden ayıran "silahsızlandırışmış bölge"de bir araya gelip tokalaşmıştı.  

Konuyla ilgili tweet atan Trump "Onun geri döndüğünü ve iyi olduğunu görmek beni bilhassa memnun etti" yorumunu yaptı. ABD Başkanı 29 Nisan'da Kim Jong-un'un öldüğü hakkında çıkan iddiaların sorulması üzerine "Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı" diye konuşmuştu.

ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un ilk olarak 12 Haziran 2018'de Singapur'da bir araya gelmişti. İki liderin ikinci görüşmesi 27 Şubat 2019'da Vietnam'da gerçekleşmişti.

Trump ve Kim 30 Haziran 2019'da da Kuzey Kore ile Güney Kore'yi birbirinden ayıran "silahsızlandırışmış bölge"de bir araya gelip tokalaşmıştı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.