KİNETİX, DAHA RAHAT ADIMLAR SUNUYOR!

31.03.2018 - 07:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3126+ kez okundu.
 

KİNETİX, DAHA RAHAT ADIMLAR SUNUYOR!

Şıklık ve konforu bir arada sunan “Kinetix Air” ve “Kinetix Memory Foam” koleksiyonları, yumuşak taban özellikleri ile konforu ve hafifliği ayaklara taşıyor.
Kinetix, 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki rahat tabanlı ürünleri ile hayatı sporla iç içe yaşamak isteyenleri harekete geçiriyor! Kadın ve erkekler için onlarca modeli bulunan Kinetix Memory Foam ve Kinetix Air koleksiyonları, konforlu tabanlarıyla bu yaz favoriniz olacak.   Memory Foam Koleksiyonu, tabanda yastık görevi gören özel iç yapısıyla ayaklara ultra yumuşaklık yaşatırken, her adımda ayağın şeklini alarak gün boyu rahatlık sağlıyor. Basınç emici özelliğe sahip Kinetix Memory Foam ayakkabılarda çift taban özelliği öne çıkıyor.   Kinetix Air Koleksiyonunda ise havalı tabanlar yumuşak adımlar sunarken, daha hafif yapıdaki ayakkabılar  spor yaparken daha az enerji harcanmasına yardımcı oluyor. Taban özelliği sayesinde basış tutuşu artarak, daha sağlam adımlar sunuyor. Yastıklama tabanı sayesinde ise ayakkabı her adımdaki yumuşak geçiş özelliğiyle daha uzun aktivite yapılmasını sağlıyor.   Konforlu olduğu kadar şık ve trendy olan koleksiyonlarda; turuncu, gri, mavi renklerinin yanı sıra son dönemin moda rengi haki, erkek ürünlerinde öne çıkarken; kadınlarda ise pembe - mor kombinasyonları, beyaz, lacivert ve gri renkleri dikkat çekiyor.   Yürüyüş yaparken, spor esnasında ve günlük hayatın vazgeçilmez parçası olacak havalı tabanlı ayakkabılar, adeta bulutların üzerinde yürümenin hissini yaşatıyor.   Spor ve konfor tutkunlarının vazgeçilmezi olacak Kinetix’in Memory Foam ve Kinetix Air koleksiyonlarını tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.  
Şıklık ve konforu bir arada sunan “Kinetix Air” ve “Kinetix Memory Foam” koleksiyonları, yumuşak taban özellikleri ile konforu ve hafifliği ayaklara taşıyor.

Kinetix, 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki rahat tabanlı ürünleri ile hayatı sporla iç içe yaşamak isteyenleri harekete geçiriyor! Kadın ve erkekler için onlarca modeli bulunan Kinetix Memory Foam ve Kinetix Air koleksiyonları, konforlu tabanlarıyla bu yaz favoriniz olacak.

 

Memory Foam Koleksiyonu, tabanda yastık görevi gören özel iç yapısıyla ayaklara ultra yumuşaklık yaşatırken, her adımda ayağın şeklini alarak gün boyu rahatlık sağlıyor. Basınç emici özelliğe sahip Kinetix Memory Foam ayakkabılarda çift taban özelliği öne çıkıyor.

 

Kinetix Air Koleksiyonunda ise havalı tabanlar yumuşak adımlar sunarken, daha hafif yapıdaki ayakkabılar  spor yaparken daha az enerji harcanmasına yardımcı oluyor. Taban özelliği sayesinde basış tutuşu artarak, daha sağlam adımlar sunuyor. Yastıklama tabanı sayesinde ise ayakkabı her adımdaki yumuşak geçiş özelliğiyle daha uzun aktivite yapılmasını sağlıyor.
 

Konforlu olduğu kadar şık ve trendy olan koleksiyonlarda; turuncu, gri, mavi renklerinin yanı sıra son dönemin moda rengi haki, erkek ürünlerinde öne çıkarken; kadınlarda ise pembe - mor kombinasyonları, beyaz, lacivert ve gri renkleri dikkat çekiyor.

 

Yürüyüş yaparken, spor esnasında ve günlük hayatın vazgeçilmez parçası olacak havalı tabanlı ayakkabılar, adeta bulutların üzerinde yürümenin hissini yaşatıyor.

 

Spor ve konfor tutkunlarının vazgeçilmezi olacak Kinetix’in Memory Foam ve Kinetix Air koleksiyonlarını tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.