Kinetix enerjisi bayram coşkusuyla birleşiyor!

26.08.2017 - 08:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1946+ kez okundu.
 

Kinetix enerjisi bayram coşkusuyla birleşiyor!

    En hareketli bayram günlerinde, şık görünmek kadar ayaklarımızı rahat ettirmek de önem kazanıyor. Kinetix’in trend modelleriyle tüm ailenizi keyif dolu bir bayram bekliyor.   Kinetix gün boyu ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi düşünerek hazırladığı modellerle bayramın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Kadın Koleksiyonu’nda yer alan fuşya, mor, koyu pembe gibi göz alıcı renk ve trend detaylar, havalı yüksek taban özellikli ayakkabılarla buluşarak, kadınlara bayramda modanın yanı sıra konfor imkânı sunuyor.   Erkek Koleksiyonu ise dikiş ve bağcık detaylarını yepyeni havalı tabanların hafif ve esnek yapısıyla bir araya getiriyor.  Casual Koleksiyonu’nda yer alan kahverengi, siyah ve lacivert gibi renklerle öne çıkan modeller, erkeklerin bayram ziyaretlerine sportif bir şıklık sağlıyor.   Renk çeşitliliğiyle dikkat çeken Çocuk Koleksiyonu ise rahat, şık ve renkli modelleriyle çocukların eğlenceli bayram sabahına eşlik ediyor. Heyecanla giyecekleri birbirinden rahat Kinetix ayakkabılar, bu bayram da enerjilerine enerji katacak.   Bayram alışverişinizde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz Kinetix kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.  

 

 

En hareketli bayram günlerinde, şık görünmek kadar ayaklarımızı rahat ettirmek de önem kazanıyor. Kinetix’in trend modelleriyle tüm ailenizi keyif dolu bir bayram bekliyor.

 

Kinetix gün boyu ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi düşünerek hazırladığı modellerle bayramın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Kadın Koleksiyonu’nda yer alan fuşya, mor, koyu pembe gibi göz alıcı renk ve trend detaylar, havalı yüksek taban özellikli ayakkabılarla buluşarak, kadınlara bayramda modanın yanı sıra konfor imkânı sunuyor.

 

Erkek Koleksiyonu ise dikiş ve bağcık detaylarını yepyeni havalı tabanların hafif ve esnek yapısıyla bir araya getiriyor.  Casual Koleksiyonu’nda yer alan kahverengi, siyah ve lacivert gibi renklerle öne çıkan modeller, erkeklerin bayram ziyaretlerine sportif bir şıklık sağlıyor.

 

Renk çeşitliliğiyle dikkat çeken Çocuk Koleksiyonu ise rahat, şık ve renkli modelleriyle çocukların eğlenceli bayram sabahına eşlik ediyor. Heyecanla giyecekleri birbirinden rahat Kinetix ayakkabılar, bu bayram da enerjilerine enerji katacak.

 

Bayram alışverişinizde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz Kinetix kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.