KİPA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ’NDE GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI COŞKUSU BAŞLIYOR

GÜNDEM 20.04.2019 - 11:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2791+ kez okundu.
 

KİPA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ’NDE GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI COŞKUSU BAŞLIYOR

  Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Kipa Alışveriş Merkezleri Geleneksel Çocuk Resim Yarışması etkinliği büyük ödülleriyle yarışmacılarını bekliyor. Yarışma “En Sevdiğin Kitabın Karakterleriyle Bir Dünya Yarat!” konusuyla 23 Nisan’da gerçekleştirilecek.   Kipa Alışveriş Merkezleri çocukları eğlendirirken eğiten ve hayal dünyalarını geliştiren etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan Kipa Alışveriş Merkezleri Geleneksel Çocuk Resim Yarışması bu yıl da yaratıcılığın sınırlarını zorlayacak çocukları bekliyor. Bu yıl 17 farklı noktada gerçekleştirilecek olan yarışmaya katılmak isteyen miniklerin ebeveynleri vasıtasıyla 1 Nisan - 23 Nisan 2019 tarihleri arasında  www.masaldunyasi.kipaavm.com.tr adresi üzerinden yarışma başvurularını ücretsiz olarak gerçekleştirmeleri yeterli. 5-8 ve 9-12 yaş kategorileri için başvurularını gerçekleştiren minik ziyaretçiler, resimlerini 23 Nisan günü Kipa Alışveriş Merkezleri’nde kendileri için hazırlanmış özel alanlarda yapacak. Tamamlandıktan sonra yarışma için hazırlanan dijital platforma yüklenecek olan resimler herkese açık olarak oylamaya sunulacak ve yarışmanın kazananları birbirinden güzel hediyelere sahip olacak. 23 Nisan tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocuklar için etkinlikler Balçova, Çiğli, Silivri, Edirne, Kırklareli, Keşan, Çanakkale, Edremit, Aydın, Kuşadası, Salihli, Torbalı, Derince, Yalova, Antalya, Lüleburgaz ve Çorlu Kipa Alışveriş Merkezleri’nde ücretsiz olarak gerçekleştirecek.   Kipa Alışveriş Merkezleri’nin etkinlik detaylarını öğrenmek, yeni festivallerinden, kampanyalarından ve aktivitelerinden haberdar olmak için sosyal medya hesapları ve internet sitesini takip edebilirsiniz.

 

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Kipa Alışveriş Merkezleri Geleneksel Çocuk Resim Yarışması etkinliği büyük ödülleriyle yarışmacılarını bekliyor. Yarışma “En Sevdiğin Kitabın Karakterleriyle Bir Dünya Yarat!” konusuyla 23 Nisan’da gerçekleştirilecek.

 

Kipa Alışveriş Merkezleri çocukları eğlendirirken eğiten ve hayal dünyalarını geliştiren etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan Kipa Alışveriş Merkezleri Geleneksel Çocuk Resim Yarışması bu yıl da yaratıcılığın sınırlarını zorlayacak çocukları bekliyor.

Bu yıl 17 farklı noktada gerçekleştirilecek olan yarışmaya katılmak isteyen miniklerin ebeveynleri vasıtasıyla 1 Nisan - 23 Nisan 2019 tarihleri arasında  www.masaldunyasi.kipaavm.com.tr adresi üzerinden yarışma başvurularını ücretsiz olarak gerçekleştirmeleri yeterli. 5-8 ve 9-12 yaş kategorileri için başvurularını gerçekleştiren minik ziyaretçiler, resimlerini 23 Nisan günü Kipa Alışveriş Merkezleri’nde kendileri için hazırlanmış özel alanlarda yapacak. Tamamlandıktan sonra yarışma için hazırlanan dijital platforma yüklenecek olan resimler herkese açık olarak oylamaya sunulacak ve yarışmanın kazananları birbirinden güzel hediyelere sahip olacak.

23 Nisan tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocuklar için etkinlikler Balçova, Çiğli, Silivri, Edirne, Kırklareli, Keşan, Çanakkale, Edremit, Aydın, Kuşadası, Salihli, Torbalı, Derince, Yalova, Antalya, Lüleburgaz ve Çorlu Kipa Alışveriş Merkezleri’nde ücretsiz olarak gerçekleştirecek.  

Kipa Alışveriş Merkezleri’nin etkinlik detaylarını öğrenmek, yeni festivallerinden, kampanyalarından ve aktivitelerinden haberdar olmak için sosyal medya hesapları ve internet sitesini takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.