Kiremithanespor çıkışını sürdürmek istiyor

SPOR 30.11.2018 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1658+ kez okundu.
 

Kiremithanespor çıkışını sürdürmek istiyor

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 11.hafta deplasmanda İçelspor ile oynayacağı maça Kiremithanespor 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Zirveyi yakında ilgilendiren Pazar günü saat 14.00’da oynanacak zorlu karşılaşma öncesi her iki takımın 18’er puanı bulunuyor. Teknik Direktör Burhan Sürer yönetiminde Mehmet Susar Tesisleri’nde hafta başından itibaren sürdürülen antrenmalarda futbolcuların hırslı ve istekli çalışmaları karşılaşma öncesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Zirve yolundaki çıkışlarını sürdürebilmek için Mersin deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Çukurova derbisi öncesi takımda morallerin yüksek. Taraftarlarımızın desteği ile zor maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz “ diye konuştu. Kırmızı-Siyahlı ekip, İçelspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15:00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra Ziyapaşa Park Otel’de kampa girecek. Öte yandan Adana’nın önde gelen mekânlarından Yakamoz Cafe’nin İşletmecisi Abdülkerim Ferdi Demiroğlu zorlu karşılaşma öncesi Kiremithanespor takımına moral yemeği verdi.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 11.hafta deplasmanda İçelspor ile oynayacağı maça Kiremithanespor 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Zirveyi yakında ilgilendiren Pazar günü saat 14.00’da oynanacak zorlu karşılaşma öncesi her iki takımın 18’er puanı bulunuyor.

Teknik Direktör Burhan Sürer yönetiminde Mehmet Susar Tesisleri’nde hafta başından itibaren sürdürülen antrenmalarda futbolcuların hırslı ve istekli çalışmaları karşılaşma öncesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Zirve yolundaki çıkışlarını sürdürebilmek için Mersin deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Çukurova derbisi öncesi takımda morallerin yüksek. Taraftarlarımızın desteği ile zor maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz “ diye konuştu.

Kırmızı-Siyahlı ekip, İçelspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15:00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra Ziyapaşa Park Otel’de kampa girecek.

Öte yandan Adana’nın önde gelen mekânlarından Yakamoz Cafe’nin İşletmecisi Abdülkerim Ferdi Demiroğlu zorlu karşılaşma öncesi Kiremithanespor takımına moral yemeği verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.