Kiremithanespor’da gözler kritik İçelspor maçında

SPOR 05.04.2019 - 16:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2814+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’da gözler kritik İçelspor maçında

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 24.hafta sahasında İçelspor ile oynayacağı maça Kiremithanespor mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Pazar günü saat 15.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi Kiremithanespor 45 puan ile 4.sırada yer alırken,  İçelspor 50 puan ile sıralamada 3.sırada bulunuyor. Ligde ilkyarı iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Kiremithanespor deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Ligde son 3 haftaya girilirken şampiyonluk yolundaki çok az olan iddialarını sürdürebilmek amacıyla İçelspor maçını mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Yöneticisi Aydın Koç, “Sezonun sonuna yaklaştığımız haftalarda şampiyonluk şansımız artık mucizelere kaldı. Önümüzde toplanacak 9 puan var. Şampiyonluk yolundaki mücadelemizi son 90 dakikaya kadar sürdüreceğiz. Ligde kalan maçlarımızı kazanarak sezonu Kiremithanespor’a yakışır şekilde tamamlamak istiyoruz“ diye konuştu.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 24.hafta sahasında İçelspor ile oynayacağı maça Kiremithanespor mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Pazar günü saat 15.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi Kiremithanespor 45 puan ile 4.sırada yer alırken,  İçelspor 50 puan ile sıralamada 3.sırada bulunuyor.

Ligde ilkyarı iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Kiremithanespor deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Ligde son 3 haftaya girilirken şampiyonluk yolundaki çok az olan iddialarını sürdürebilmek amacıyla İçelspor maçını mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Yöneticisi Aydın Koç, “Sezonun sonuna yaklaştığımız haftalarda şampiyonluk şansımız artık mucizelere kaldı. Önümüzde toplanacak 9 puan var. Şampiyonluk yolundaki mücadelemizi son 90 dakikaya kadar sürdüreceğiz. Ligde kalan maçlarımızı kazanarak sezonu Kiremithanespor’a yakışır şekilde tamamlamak istiyoruz“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.