Kiremithanespor’da hedef 3 puan

SPOR 27.09.2018 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2518+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’da hedef 3 puan

ADANA -Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta Kiremithanespor Cumartesi günü Niğde 1970 Hisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Kiremithanespor’un cezası nedeniyle Ceyhan’da Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak olan karşılaşmaya büyük ilgi bekleniyor. Sezonun 2.ci maçında galip gelerek üç puanla tanışmak isteyen Kiremithanespor’da Futbol Şube Sorumlusu Fırat Bakır taraftara çağrıda bulunarak maçta kendilerini desteklemeye davet etti. Kiremithanespor Futbol Şube Sorumlusu Fırat Bakır,  Ceyhan’da C.tesi günü 15.00’da önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Yenisi olduğumuz BAL Liginde zirvede yer almayı hedefliyoruz. İlk maçta yüzde yüz 4-5 net gol pozisyonuna girmemize karşılık maçtan 1 puan ile ayrıldık. Bu hafta oynayacağımız maçı kazanarak hem 3 puan ile tanışacağız, hem de zirveden kopmayacağız. Sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaşabilmek adına maddi-manevi ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kiremithaneli taraftarlarımızı maçımıza davet etmek istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, güzel bir galibiyet sonucunda mutluluğu ve sevinci taraftarlarımızla, futbolcularımızla hep birlikte yaşayalım. Haydi Kiremithane, takımımıza hep destek tam destek" diye konuştu.  

ADANA -Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta Kiremithanespor Cumartesi günü Niğde 1970 Hisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Kiremithanespor’un cezası nedeniyle Ceyhan’da Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak olan karşılaşmaya büyük ilgi bekleniyor.

Sezonun 2.ci maçında galip gelerek üç puanla tanışmak isteyen Kiremithanespor’da Futbol Şube Sorumlusu Fırat Bakır taraftara çağrıda bulunarak maçta kendilerini desteklemeye davet etti.

Kiremithanespor Futbol Şube Sorumlusu Fırat Bakır,  Ceyhan’da C.tesi günü 15.00’da önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Yenisi olduğumuz BAL Liginde zirvede yer almayı hedefliyoruz. İlk maçta yüzde yüz 4-5 net gol pozisyonuna girmemize karşılık maçtan 1 puan ile ayrıldık. Bu hafta oynayacağımız maçı kazanarak hem 3 puan ile tanışacağız, hem de zirveden kopmayacağız. Sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaşabilmek adına maddi-manevi ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kiremithaneli taraftarlarımızı maçımıza davet etmek istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, güzel bir galibiyet sonucunda mutluluğu ve sevinci taraftarlarımızla, futbolcularımızla hep birlikte yaşayalım. Haydi Kiremithane, takımımıza hep destek tam destek" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.