Kiremithanespor’dan Başsavcı’ya ziyaret

SPOR 08.12.2018 - 15:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1151+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’dan Başsavcı’ya ziyaret

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kiremithane Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ü makamında ziyaret etti. Cumartesi Günü saat 14.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlılar kampa girdi. SPORA EVET, UYUŞTURUCUYA HAYIR Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarının aynı zamanda sosyal projelere de katkı koyduğunu belirten Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Gençlerimizi uyuşturucu madde kullanımına karşı uyarmak amacıyla sürdürdüğümüz “Spora evet, uyuşturucuya hayır,” projesi yıllardır büyük destek görüyor. Bu nedenle tüm gençlerimizi spora davet ediyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tür sosyal projelere devam edeceğiz” dedi. KİREMİTHANESPOR’A TEŞEKKÜR Kiremithane Spor Kulübü yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten duygulandığını ve büyük mutluluk duyduğunu belirten Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, “  Böylesine önemli bir konuda başlattığınız projeye sonsuz teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz onların madde bağımlısı ve kötü alışkanlıklara yenik düşmemesi için “spora evet, uyuşturucuya hayır” projenize her türlü desteğe hazırız. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Adanamızı başarıyla temsil eden takımınıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kiremithane Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ü makamında ziyaret etti.

Cumartesi Günü saat 14.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlılar kampa girdi.

SPORA EVET, UYUŞTURUCUYA HAYIR

Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarının aynı zamanda sosyal projelere de katkı koyduğunu belirten Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Gençlerimizi uyuşturucu madde kullanımına karşı uyarmak amacıyla sürdürdüğümüz “Spora evet, uyuşturucuya hayır,” projesi yıllardır büyük destek görüyor. Bu nedenle tüm gençlerimizi spora davet ediyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tür sosyal projelere devam edeceğiz” dedi.

KİREMİTHANESPOR’A TEŞEKKÜR

Kiremithane Spor Kulübü yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten duygulandığını ve büyük mutluluk duyduğunu belirten Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, “  Böylesine önemli bir konuda başlattığınız projeye sonsuz teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz onların madde bağımlısı ve kötü alışkanlıklara yenik düşmemesi için “spora evet, uyuşturucuya hayır” projenize her türlü desteğe hazırız. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Adanamızı başarıyla temsil eden takımınıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.