Kiremithanespor’dan derbi maça davet

SPOR 02.02.2018 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1197+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’dan derbi maça davet

  Adana Süper Amatör Futbol Liginde 15.hafta sahasında  Seyhan Belediyespor ile karşılaşacak Kiremithanespor üç puan parolasıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon başından itibaren şampiyonluk hedefleyen  namağlup 34 puanlı lider Kiremithanespor ile 32 puanlı takipçisi Seyhan Belediyespor arasındaki nefes kesen kıyasıya mücadelede gözler Pazar günü saat 14.00’da Mehmet Susar Stadı’nda oynanacak maça çevrildi. Zorlu 90 dakika öncesi Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar sezon başında belirledikleri hedefe adım adım ilerlediklerini belirterek, "Amatör Kümede şampiyonluk düğümünü çözebilecek nitelikte son derece zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen derbi maçına hafta başından itibaren sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Kiremithane halkına verdiğimiz şampiyonluk sözümüzü yerine getirebilmek adına maddi-manevi üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Tecrübeli hocamız Burhan Sürer ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız derbi maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

 

Adana Süper Amatör Futbol Liginde 15.hafta sahasında  Seyhan Belediyespor ile karşılaşacak Kiremithanespor üç puan parolasıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezon başından itibaren şampiyonluk hedefleyen  namağlup 34 puanlı lider Kiremithanespor ile 32 puanlı takipçisi Seyhan Belediyespor arasındaki nefes kesen kıyasıya mücadelede gözler Pazar günü saat 14.00’da Mehmet Susar Stadı’nda oynanacak maça çevrildi.
Zorlu 90 dakika öncesi Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar sezon başında belirledikleri hedefe adım adım ilerlediklerini belirterek, "Amatör Kümede şampiyonluk düğümünü çözebilecek nitelikte son derece zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen derbi maçına hafta başından itibaren sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Kiremithane halkına verdiğimiz şampiyonluk sözümüzü yerine getirebilmek adına maddi-manevi üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Tecrübeli hocamız Burhan Sürer ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız derbi maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.