Kiremithanespor’dan Futbol Yaz Okulu

SPOR 15.07.2017 - 11:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1919+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’dan Futbol Yaz Okulu

      ADANA- Adana Amatör Küme’nin flaş ekiplerinden  Kiremithane Spor Kulübü başta Adana olmak üzere Türk futboluna genç oyuncular kazandırma adına Mehmet Susar Tesisleri’nde Yaz Futbol Okulu açıyor.   Pazartesi başlayacak Yaz Futbol Okulu pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 16.00’da ücretsiz olarak verilecek. Yaş gruplarına göre farklı kategorilerde başarılı olan oyuncular, Kiremithane Spor Kulübü bünyesindeki takımlara alınacak ve burada eğitimlerine devam edilecek. FUTBOL KÜLTÜRÜ ÖĞRETİLECEK İyi sporcular yetiştirmek amacıyla futbol eğitimi alarak öncelikle kulüp disiplini ve terbiyesiyle topluma yararlı fertler yetiştirmek amacında olduklarını belirten Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Yetenekli sporcularımızı ülke futboluna kazandırmayı hedefleyen sosyal, aktif ve Kiremithane Spor kültürüyle ve sevgisiyle yetiştirilecek küçük öğrencilerimiz için en yüksek kalitede futbol eğitimi verebilmek üzere Futbol Yaz Okulu açılacaktır” diye konuştu. Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan Susar, “ Çocuklar ile gencimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır. Çocuklarımız arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, geleceğin sporcularının çıkacağından da çok ümitliyim” dedi.

 

 

 

ADANA- Adana Amatör Küme’nin flaş ekiplerinden  Kiremithane Spor Kulübü başta Adana olmak üzere Türk futboluna genç oyuncular kazandırma adına Mehmet Susar Tesisleri’nde Yaz Futbol Okulu açıyor.

 

Pazartesi başlayacak Yaz Futbol Okulu pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 16.00’da ücretsiz olarak verilecek.

Yaş gruplarına göre farklı kategorilerde başarılı olan oyuncular, Kiremithane Spor Kulübü bünyesindeki takımlara alınacak ve burada eğitimlerine devam edilecek.

FUTBOL KÜLTÜRÜ ÖĞRETİLECEK
İyi sporcular yetiştirmek amacıyla futbol eğitimi alarak öncelikle kulüp disiplini ve terbiyesiyle topluma yararlı fertler yetiştirmek amacında olduklarını belirten Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Yetenekli sporcularımızı ülke futboluna kazandırmayı hedefleyen sosyal, aktif ve Kiremithane Spor kültürüyle ve sevgisiyle yetiştirilecek küçük öğrencilerimiz için en yüksek kalitede futbol eğitimi verebilmek üzere Futbol Yaz Okulu açılacaktır” diye konuştu.

Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan Susar, “ Çocuklar ile gencimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır. Çocuklarımız arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, geleceğin sporcularının çıkacağından da çok ümitliyim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.