Kiremithanespor’dan hayırlı olsun ziyareti

SPOR 11.01.2019 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2006+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’dan hayırlı olsun ziyareti

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Adana Kiremithanespor Kulübü, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Spor Genel Müdürlüğü ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün birleşmesi sonucu, 81 il de yapılan görevlendirmeler neticesinde Adana’da Kurucu Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak görevlendirilen Abdulkadir Ataşbak’a, Adana Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar ile Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ataşbak gibi bir bürokratın Adana için bir değer olduğunu ve yeniden görevlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Susar, “Abdulkadir Ataşbak, bulunduğu makamı sonuna kadar hak eden, görev aşkı üst düzeyde olan bir bürokrattır. Kendisini yeniden görevlendiren Genel Müdürlük ve Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz bundan sonra Adana’ya uzun yıllar hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu. Adana Kiremithanespor Kulübü’nün nazik ziyaretinden mutlu olduğunu belirten  Ataşbak, “Adanamızın güzide kulüplerinden olan Kiremithanespor Kulübü’nün başkanı ve basın sözcüsüne nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Kendileri de benim Adana’da birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım arkadaşlarımdır. Adana sporunun daha iyi yerlere gelmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Adana Kiremithanespor Kulübü, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Spor Genel Müdürlüğü ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün birleşmesi sonucu, 81 il de yapılan görevlendirmeler neticesinde Adana’da Kurucu Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak görevlendirilen Abdulkadir Ataşbak’a, Adana Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar ile Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ataşbak gibi bir bürokratın Adana için bir değer olduğunu ve yeniden görevlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Susar, “Abdulkadir Ataşbak, bulunduğu makamı sonuna kadar hak eden, görev aşkı üst düzeyde olan bir bürokrattır. Kendisini yeniden görevlendiren Genel Müdürlük ve Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz bundan sonra Adana’ya uzun yıllar hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

Adana Kiremithanespor Kulübü’nün nazik ziyaretinden mutlu olduğunu belirten  Ataşbak, “Adanamızın güzide kulüplerinden olan Kiremithanespor Kulübü’nün başkanı ve basın sözcüsüne nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Kendileri de benim Adana’da birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım arkadaşlarımdır. Adana sporunun daha iyi yerlere gelmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.