Kiremithanespor emin adımlarla ilerliyor

SPOR 23.10.2017 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 926+ kez okundu.
 

Kiremithanespor emin adımlarla ilerliyor

  Adana Süper Amatör Futbol Liginde 4.hafta deplasmanda Seyhan Belediyespor’u çekişmeli bir 90 dakika sonucunda 1-0 yenen Kiremithanespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan destek büyük gören Kiremithane Spor tecrübeli Teknik Direktör Burhan Sürer ve oyuncuları şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Her geçen hafta daha fazla ağırlıklarını koydukları ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını belirten Kiremithanespor Kulübü Teknik Direktörü Burhan Sürer, "İlk maçta alınan beraberliğin ardından alınan seri galibiyetler bize büyük moral veriyor. Sezon başında belirlediğimiz hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Geniş kadromuz ile yabancısı olduğumuz lige artık ısındık. Bu maçı unuttuk sahamızda oynayacağımız İncirlikspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık" diye konuştu.

 

Adana Süper Amatör Futbol Liginde 4.hafta deplasmanda Seyhan Belediyespor’u çekişmeli bir 90 dakika sonucunda 1-0 yenen Kiremithanespor yoluna emin adımlarla devam ediyor.

“Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan destek büyük gören Kiremithane Spor tecrübeli Teknik Direktör Burhan Sürer ve oyuncuları şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Her geçen hafta daha fazla ağırlıklarını koydukları ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını belirten Kiremithanespor Kulübü Teknik Direktörü Burhan Sürer, "İlk maçta alınan beraberliğin ardından alınan seri galibiyetler bize büyük moral veriyor. Sezon başında belirlediğimiz hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Geniş kadromuz ile yabancısı olduğumuz lige artık ısındık. Bu maçı unuttuk sahamızda oynayacağımız İncirlikspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.