Kiremithanespor ilkyarıyı 3 puan ile bitirmek istiyor

SPOR 11.12.2018 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1217+ kez okundu.
 

Kiremithanespor ilkyarıyı 3 puan ile bitirmek istiyor

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta son haftaların başarılı takımı Kiremithanespor 13.hafta deplasmanda 7 Mart Kadirli Demirspor ile oynayacağı maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Ligde ilkyarının ve 2018 yılının son haftası oynanacak deplasman karşılaşması öncesi kırmızı-siyahlılarda morallerin yüksek olduğu gözleniyor. Göreve geldiği günden itibaren ciddi ve planlı çalışmalarının yanı sıra tecrübesiyle Kiremithanespor’u zirve yarışına ortak eden başarılı Teknik Direktör Burhan Sürer, antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti.  Zirve yolundaki çıkışlarını sürdürebilmek için galibiyet serilerine Kadirli maçı ile devam etmek istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam konuşmalarını şöyle sürdürdü, “ Son haftalarda takımımızın yükselen grafiği bizleri 2.yarı öncesi oldukça umutlandırıyor. Oyuncularımız kazanma hırs ve arzularını 90 dakikaya yaydıkları zaman kazanamayacağımız maç yok. Başkanımızdan taraftarımıza, oyuncularımızdan bizlere büyük destek veren medya mensuplarına kadar büyük bir uyum içerisindeyiz. Durum böyle olunca başarı kaçınılmaz. Kiremithanespor’un başarı için ne gerekiyorsa yapılacaktır.”

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta son haftaların başarılı takımı Kiremithanespor 13.hafta deplasmanda 7 Mart Kadirli Demirspor ile oynayacağı maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Ligde ilkyarının ve 2018 yılının son haftası oynanacak deplasman karşılaşması öncesi kırmızı-siyahlılarda morallerin yüksek olduğu gözleniyor.

Göreve geldiği günden itibaren ciddi ve planlı çalışmalarının yanı sıra tecrübesiyle Kiremithanespor’u zirve yarışına ortak eden başarılı Teknik Direktör Burhan Sürer, antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Zirve yolundaki çıkışlarını sürdürebilmek için galibiyet serilerine Kadirli maçı ile devam etmek istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam konuşmalarını şöyle sürdürdü, “ Son haftalarda takımımızın yükselen grafiği bizleri 2.yarı öncesi oldukça umutlandırıyor. Oyuncularımız kazanma hırs ve arzularını 90 dakikaya yaydıkları zaman kazanamayacağımız maç yok. Başkanımızdan taraftarımıza, oyuncularımızdan bizlere büyük destek veren medya mensuplarına kadar büyük bir uyum içerisindeyiz. Durum böyle olunca başarı kaçınılmaz. Kiremithanespor’un başarı için ne gerekiyorsa yapılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.