Kiremithanespor kritik virajda

SPOR 01.02.2019 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2505+ kez okundu.
 

Kiremithanespor kritik virajda

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 16.hafta sahasında Silifke Belediyespor ile oynayacağı maça Kiremithanespor mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Zirveyi yakında ilgilendiren Pazar günü saat 14.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi Kiremithanespor 30 puan ile sıralamada 3.sırada yer alırken, rakibi Silifke Belediyespor ise 33 puan ile 2.sırada bulunuyor. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmanın hazırlıklarını hafta başından itibaren sürdüren kırmızı-siyahlılarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Şampiyonluk yolundaki iddialarını sürdürebilmek amacıyla kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçı mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Yöneticisi Sadık Sabuncu, “Ligin ilkyarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız güçlü rakibimizi bu kez yenerek zirve iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Zorlu 90 dakikada tüm sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Haydi Kiremithanespor’a destek zamanı “ diye konuştu.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 16.hafta sahasında Silifke Belediyespor ile oynayacağı maça Kiremithanespor mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Zirveyi yakında ilgilendiren Pazar günü saat 14.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi Kiremithanespor 30 puan ile sıralamada 3.sırada yer alırken, rakibi Silifke Belediyespor ise 33 puan ile 2.sırada bulunuyor.

Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmanın hazırlıklarını hafta başından itibaren sürdüren kırmızı-siyahlılarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Şampiyonluk yolundaki iddialarını sürdürebilmek amacıyla kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçı mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Yöneticisi Sadık Sabuncu, “Ligin ilkyarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız güçlü rakibimizi bu kez yenerek zirve iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Zorlu 90 dakikada tüm sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Haydi Kiremithanespor’a destek zamanı “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.