Kiremithanespor rahat kazandı:2-0

SPOR 09.10.2017 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1836+ kez okundu.
 

Kiremithanespor rahat kazandı:2-0

  Adana Süper Amatör Futbol Liginde 2.hafta deplasmanda Baklalıspor’u üstün bir oyun sonucunda 2-0 yenen Kiremithanespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan destek büyük gören Kiremithane Spor tecrübeli Teknik Direktör Burhan Sürer ve oyuncuları şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Şampiyonluk hesapları yapan takımlarının lige yavaş yavaş adapte olduğunu belirten Kiremithanespor Kulübü Teknik Direktörü Burhan Sürer, "İlk maçta alınan beraberliğin ardından bu galibiyet bize büyük moral verdi. Amatör Kümeye son yıllarda başarılarıyla damga vuran kulübümüz bu sezon da şampiyonluk hedefliyor. Kiremithane halkına verdiğimiz şampiyonluk sözümüzü yerine getirebilmek adına daha fazla çalışmamız gerekiyor. Artık Baklalı maçını unuttuk ve bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Çukurova Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık" diye konuştu.

 

Adana Süper Amatör Futbol Liginde 2.hafta deplasmanda Baklalıspor’u üstün bir oyun sonucunda 2-0 yenen Kiremithanespor yoluna emin adımlarla devam ediyor.

“Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan destek büyük gören Kiremithane Spor tecrübeli Teknik Direktör Burhan Sürer ve oyuncuları şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Şampiyonluk hesapları yapan takımlarının lige yavaş yavaş adapte olduğunu belirten Kiremithanespor Kulübü Teknik Direktörü Burhan Sürer, "İlk maçta alınan beraberliğin ardından bu galibiyet bize büyük moral verdi. Amatör Kümeye son yıllarda başarılarıyla damga vuran kulübümüz bu sezon da şampiyonluk hedefliyor. Kiremithane halkına verdiğimiz şampiyonluk sözümüzü yerine getirebilmek adına daha fazla çalışmamız gerekiyor. Artık Baklalı maçını unuttuk ve bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Çukurova Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.