Kiremithanespor yaz okulu devam ediyor

SPOR 12.09.2017 - 13:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2370+ kez okundu.
 

Kiremithanespor yaz okulu devam ediyor

  Adana Amatör Küme’nin flaş ekiplerinden Kiremithane Spor Kulübü’nün açtığı Yaz Futbol Okulu tüm hızıyla devam ediyor.   Yaklaşık 170’e yakın farklı yaş gruplarında oyuncunun katıldığı yaz okulunda başarılı olan oyuncular, Kiremithane Spor Kulübü bünyesindeki takımlara alınacak ve burada eğitimlerine devam edecekler.   BEKLENENDEN FAZLA İLGİ   Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, ilk kez açtıkları futbol yaz kurslarına beklenenden yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan Susar, “ Çocuklar ile gençlerimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, geleceğin sporcularının çıkacağından da çok ümitliyim” dedi.  YETENEKLİ SPORCU ADAYLARI Futbol Yaz Okulunda çocuklara teknik futbol eğitimi verirken aynı zamanda sosyal faaliyetleri de beraberinde yaptıklarını belirten Kiremithane Spor Kulübü Futbol Yaz Okulu Genel Koordinatörü Burhan Sürer,” Kulübümüz eğitim gören çocukların ileride iyi birer sporcu olmasını hedeflediğini, futbol ahlakını almış, toplum tarafından sevilen birer birey olmalarını destekliyor. Burada eğitim gören çocukların aileleri fevkalade memnun olduklarını bildiriyorlar” dedi. Sürer, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü hizmet veren Futbol Yaz Okulu´nda, saat 16.00’da Kiremithanespor Kulübü altyapı hocaları tarafından Ücretsiz eğitim verildiğini sözlerine ekledi.

 

Adana Amatör Küme’nin flaş ekiplerinden Kiremithane Spor Kulübü’nün açtığı Yaz Futbol Okulu tüm hızıyla devam ediyor.

 

Yaklaşık 170’e yakın farklı yaş gruplarında oyuncunun katıldığı yaz okulunda başarılı olan oyuncular, Kiremithane Spor Kulübü bünyesindeki takımlara alınacak ve burada eğitimlerine devam edecekler.

 

BEKLENENDEN FAZLA İLGİ

 

Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, ilk kez açtıkları futbol yaz kurslarına beklenenden yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan Susar, “ Çocuklar ile gençlerimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, geleceğin sporcularının çıkacağından da çok ümitliyim” dedi.

 YETENEKLİ SPORCU ADAYLARI

Futbol Yaz Okulunda çocuklara teknik futbol eğitimi verirken aynı zamanda sosyal faaliyetleri de beraberinde yaptıklarını belirten Kiremithane Spor Kulübü Futbol Yaz Okulu Genel Koordinatörü Burhan Sürer,” Kulübümüz eğitim gören çocukların ileride iyi birer sporcu olmasını hedeflediğini, futbol ahlakını almış, toplum tarafından sevilen birer birey olmalarını destekliyor. Burada eğitim gören çocukların aileleri fevkalade memnun olduklarını bildiriyorlar” dedi.

Sürer, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü hizmet veren Futbol Yaz Okulu´nda, saat 16.00’da Kiremithanespor Kulübü altyapı hocaları tarafından Ücretsiz eğitim verildiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.