Kırsal’da CHP yok gibi

GÜNDEM 14.01.2019 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2171+ kez okundu.
 

Kırsal’da CHP yok gibi

  CHP, İmamoğlu, Tufanbeyli ve Pozantı dışında bir çok ilçeyi İYİ Parti’ye bırakıyor.  KOZAN İYİ PARTİ’NİN  80 binin üzerinde seçmeni Kozan ilçesinde olan AK Parti ve CHP seçime girmiyor. MHP’den seçilen mevcut belediye başkanı Musa Öztürk CHP ve İYİ Parti’nin ittifak adayı. Nihat Atlı ise MHP’den aday. Kozan’da Saadet Partisi de seçime giriyor. Yani, sol seçmen Kozan’da temsil edilmeyecek.  KIRSALIN 200 BİN SEÇMENİ NE YAPACAK? Karaisalı, Aladağ, Feke, Saimbeyli gibi ilçeler de İYİ Parti’ye veriliyor. Sarıçam’da ise kargaşa var. AK Parti burada seçime girmiyor. MHP, mevcut Başkan Bilal Uludağ ile seçime girecek. Sarıçam ilçesi de İYİ Parti’de kalırsa; kırsaldaki 200 bin seçmenin CHP’yi Büyükşehir’de desteklemesi mümkün görünmüyor.

 

CHP, İmamoğlu, Tufanbeyli ve Pozantı dışında bir çok ilçeyi İYİ Parti’ye bırakıyor. 
KOZAN İYİ PARTİ’NİN 
80 binin üzerinde seçmeni Kozan ilçesinde olan AK Parti ve CHP seçime girmiyor. MHP’den seçilen mevcut belediye başkanı Musa Öztürk CHP ve İYİ Parti’nin ittifak adayı. Nihat Atlı ise MHP’den aday. Kozan’da Saadet Partisi de seçime giriyor. Yani, sol seçmen Kozan’da temsil edilmeyecek. 
KIRSALIN 200 BİN SEÇMENİ NE YAPACAK?
Karaisalı, Aladağ, Feke, Saimbeyli gibi ilçeler de İYİ Parti’ye veriliyor. Sarıçam’da ise kargaşa var. AK Parti burada seçime girmiyor. MHP, mevcut Başkan Bilal Uludağ ile seçime girecek. Sarıçam ilçesi de İYİ Parti’de kalırsa; kırsaldaki 200 bin seçmenin CHP’yi Büyükşehir’de desteklemesi mümkün görünmüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.