KİŞİYE ÖZEL DİYETLE KİLO VERİRSİNİZ

13.04.2019 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1283+ kez okundu.
 

KİŞİYE ÖZEL DİYETLE KİLO VERİRSİNİZ

Diyetisyen Sinem Yağmurcu, diyet yapanların mutlaka sabırlı olmaları gerektiğini ve kendilerine özel diyet yapmaları gerektiğine dikkat çekerek, sağlık bir şekilde kilo vermenin yolunun ayda 5-6 kilo vermeden geçtiğini bildirdi. Yağmurcu, sağlıklı kilo vermenin ardından bu kiloyu korumanın önemine dikkat çekerek, “Diyet bir yaşam tarzı değişikliğidir. İnsan bunu ilk önce beyninde bitirecek. O yaşam tarzını değiştirmeye karar verecek” dedi. Yağmurcu, vücuttaki yağlardan kurtulmanın yolunun aşamalı bir diyetle mümkün olduğunu hatırlattı. Hızlı kilo vereyim düşüncesinden kurtulmak gerektiğini dile getiren Yağmurcu, bir ay içinde vücuttan yağ atılmasının mümkün olmadığını anlattı. Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo verilebileceğini anlatan Yağmurcu, günde bir iki öğün yemenin sağlıksız bir kilo verme biçimi olduğunu dile getirdi. Kahvaltı atlamanın ve sadece meyveyle akşamın geçiştirilmesinin uygun olmadığına vurgu yapan Yağmurcu, her insanın kendine özel insülin direnci olduğunu diyetlerin mutlaka kişiye özel olması gerektiğini söyledi. Yağmurcu diyet yapmak isteyenlerin öncelikle vücut analizlerini yaparak yağ ve kas oranlarını tespit ettiklerini daha sonra metabolizma hızı ile kan tahlillerini incelediklerini belirtti. Diyetisyen Sinem Yağmurcu, detoks diyetlerinin kısa süreli olduğunu anımsatarak, bu diyetlerin  genellikle sebze ve meyve ağırlıklı uygulandığını ifade etti. 

Diyetisyen Sinem Yağmurcu, diyet yapanların mutlaka sabırlı olmaları gerektiğini ve kendilerine özel diyet yapmaları gerektiğine dikkat çekerek, sağlık bir şekilde kilo vermenin yolunun ayda 5-6 kilo vermeden geçtiğini bildirdi. Yağmurcu, sağlıklı kilo vermenin ardından bu kiloyu korumanın önemine dikkat çekerek, “Diyet bir yaşam tarzı değişikliğidir. İnsan bunu ilk önce beyninde bitirecek. O yaşam tarzını değiştirmeye karar verecek” dedi.

Yağmurcu, vücuttaki yağlardan kurtulmanın yolunun aşamalı bir diyetle mümkün olduğunu hatırlattı. Hızlı kilo vereyim düşüncesinden kurtulmak gerektiğini dile getiren Yağmurcu, bir ay içinde vücuttan yağ atılmasının mümkün olmadığını anlattı.

Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo verilebileceğini anlatan Yağmurcu, günde bir iki öğün yemenin sağlıksız bir kilo verme biçimi olduğunu dile getirdi. Kahvaltı atlamanın ve sadece meyveyle akşamın geçiştirilmesinin uygun olmadığına vurgu yapan Yağmurcu, her insanın kendine özel insülin direnci olduğunu diyetlerin mutlaka kişiye özel olması gerektiğini söyledi.

Yağmurcu diyet yapmak isteyenlerin öncelikle vücut analizlerini yaparak yağ ve kas oranlarını tespit ettiklerini daha sonra metabolizma hızı ile kan tahlillerini incelediklerini belirtti.

Diyetisyen Sinem Yağmurcu, detoks diyetlerinin kısa süreli olduğunu anımsatarak, bu diyetlerin  genellikle sebze ve meyve ağırlıklı uygulandığını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.