Kızılay’dan Adana’ya Teşekkür

18.08.2019 - 18:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2060+ kez okundu.
 

Kızılay’dan Adana’ya Teşekkür

  Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,  vekaletle kurban kesimine yoğun ilgi gösteren Adanalılara teşekkür etti.  Adana /  Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,  vekaletle kurban kesimine yoğun ilgi gösteren Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere oda başkanları ve işadamları ile tüm Adanalılara teşekkür etti.  Başkan Ramazan Saygılı, yaptığı açıklamada Kurban bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isteyen hayırseverlerin, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay’ın Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’na büyük destek sağladığını bildirdi.  Kızılay’a yurtiçi ve yurtdışı için vekâletlerini veren hayırseverlerin kurbanlarının bayram namazının ardından İslami kurallara uygun olarak kesildiğini anımsatan Saygılı, “ Bayram namazının ardından  kesimi yapılan kurbanlar ile ilgili bilgi vekâlet sahiplerine anlık olarak bildirildi. Ayrıca, kurban kesim aşamaları video ile kayıt altına alındı. Türk Kızılay, kurban gibi önemli bir ibadetin kurallarına uygun olarak yerine getirilmesi ve halkımızın kendisine duyduğu güvene layık olmak adına üzerine düşen sorumluluğu her zaman olduğu gibi bu yıl da yerine getirdi” bilgisini verdi. Saygılı, şunları kaydetti:  “Yurt dışı için vekâletlerini Kızılay’a veren hayırseverlerimizin kurbanları Balkanlarda, Asya’da, Ortadoğu'da ve Güney Amerika’da 50 ülkede kesildi. Yurtiçinde de çeşitli kombinalarda gerçekleştirilen kesimlerinden elde edilen kurban etleri anlık dağıtım ve aşevlerindeki dağıtımların yanı sıra konserve haline getirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.” Vekaletle kurban kesimine yoğun ilgi gösteren Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere oda başkanları ve işadamları ile tüm Adanalılara teşekkür eden Saygılı, şöyle devam etti: “Ülkemizin  yanı sıra kurban bereketini açlıkla mücadele eden, doğal ve beşeri afetlerden etkilenen Afrika ve Asya ülkelerine de taşıyan Türk Kızılay’ımız , Balkanlarda ve Güney Amerika’da da kurban kesimlerini gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi ailelere elini uzatıyor.  Bu yıl “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, amacına uygun olarak kesimi yapılan yurt içi vekâletlerinin kurban etlerini önümüzdeki günlerde kıyma ve kuşbaşı kavurma konservesi haline getirecek. İşlem tamamlandıktan hemen sonra kurban eti konserveleri, Kızılay’ın ülke geneline yayılmış şubeleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca dağıtılacak.”

 

Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,  vekaletle kurban kesimine yoğun ilgi gösteren Adanalılara teşekkür etti. 
Adana /  Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,  vekaletle kurban kesimine yoğun ilgi gösteren Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere oda başkanları ve işadamları ile tüm Adanalılara teşekkür etti.
 Başkan Ramazan Saygılı, yaptığı açıklamada Kurban bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isteyen hayırseverlerin, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay’ın Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’na büyük destek sağladığını bildirdi.
 Kızılay’a yurtiçi ve yurtdışı için vekâletlerini veren hayırseverlerin kurbanlarının bayram namazının ardından İslami kurallara uygun olarak kesildiğini anımsatan Saygılı, “ Bayram namazının ardından 
kesimi yapılan kurbanlar ile ilgili bilgi vekâlet sahiplerine anlık olarak bildirildi. Ayrıca, kurban kesim aşamaları video ile kayıt altına alındı. Türk Kızılay, kurban gibi önemli bir ibadetin kurallarına uygun olarak yerine getirilmesi ve halkımızın kendisine duyduğu güvene layık olmak adına üzerine düşen sorumluluğu her zaman olduğu gibi bu yıl da yerine getirdi” bilgisini verdi.
Saygılı, şunları kaydetti:
 “Yurt dışı için vekâletlerini Kızılay’a veren hayırseverlerimizin kurbanları Balkanlarda, Asya’da, Ortadoğu'da ve Güney Amerika’da 50 ülkede kesildi. Yurtiçinde de çeşitli kombinalarda gerçekleştirilen kesimlerinden elde edilen kurban etleri anlık dağıtım ve aşevlerindeki dağıtımların yanı sıra konserve haline getirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.”
Vekaletle kurban kesimine yoğun ilgi gösteren Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere oda başkanları ve işadamları ile tüm Adanalılara teşekkür eden Saygılı, şöyle devam etti:
“Ülkemizin  yanı sıra kurban bereketini açlıkla mücadele eden, doğal ve beşeri afetlerden etkilenen Afrika ve Asya ülkelerine de taşıyan Türk Kızılay’ımız , Balkanlarda ve Güney Amerika’da da kurban kesimlerini gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi ailelere elini uzatıyor. 
Bu yıl “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, amacına uygun olarak kesimi yapılan yurt içi vekâletlerinin kurban etlerini önümüzdeki günlerde kıyma ve kuşbaşı kavurma konservesi haline getirecek. İşlem tamamlandıktan hemen sonra kurban eti konserveleri, Kızılay’ın ülke geneline yayılmış şubeleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca dağıtılacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.