Kızılay’ın vekaletle kurban kesimi çığ gibi…

08.08.2019 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2550+ kez okundu.
 

Kızılay’ın vekaletle kurban kesimi çığ gibi…

ADANA/ Türk Kızılay’ı Adana Şubesi’nin “Vekaletle Kurban Bağışı” kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.    Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütcü, Adana Sanayi Odası (ADASO)  Başkanı Zeki Kıvanç, işadamı Şerif Güler ve Adana Ticaret Odası (ATO) yöneticileri de kurban bağışlarını Kızılay’a yaptı.   Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ve Yönetim Kurulu Üyeleri bağışçıları makamlarında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür ettiler.    Başkan Saygılı, “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla sürdürülen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasına gösterilen ilgi nedeniyle tüm Adanalılara teşekkür ederek, bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramında değil, tüm yıl boyunca konserve haline getirilen etlerle gıda desteği sağlandığını vurguladı. Hayırseverin sadece yurt içi değil yurt dışındaki muhtaçlar için de bağışta bulunabildiklerini, yurt içi 1 hisse kurban vekâletinin 850 TL, yurt dışı kurban vekaletinin ise 725 TL olduğunu anımsattı. Saygılı, Kurbanların İslami usullere uygun olarak kesilip muhtaçlara dağıtıldığını kaydetti.   Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen vatandaşlar; Türk Kızılay Adana Şubesine 03224571923 numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceği gibi; IBAN TR 3600 0100 1783 0000 1868 5406 hesabına açıklama yapılarak ya da 168 çağrı merkezinden telefon bankacılığı yoluyla da bağışı yapabiliyor.


ADANA/ Türk Kızılay’ı Adana Şubesi’nin “Vekaletle Kurban Bağışı” kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. 
 
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütcü, Adana Sanayi Odası (ADASO)  Başkanı Zeki Kıvanç, işadamı Şerif Güler ve Adana Ticaret Odası (ATO) yöneticileri de kurban bağışlarını Kızılay’a yaptı.
 
Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ve Yönetim Kurulu Üyeleri bağışçıları makamlarında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür ettiler. 
 
Başkan Saygılı, “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla sürdürülen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasına gösterilen ilgi nedeniyle tüm Adanalılara teşekkür ederek, bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramında değil, tüm yıl boyunca konserve haline getirilen etlerle gıda desteği sağlandığını vurguladı.

Hayırseverin sadece yurt içi değil yurt dışındaki muhtaçlar için de bağışta bulunabildiklerini, yurt içi 1 hisse kurban vekâletinin 850 TL, yurt dışı kurban vekaletinin ise 725 TL olduğunu anımsattı. Saygılı, Kurbanların İslami usullere uygun olarak kesilip muhtaçlara dağıtıldığını kaydetti.
 
Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen vatandaşlar; Türk Kızılay Adana Şubesine 03224571923 numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceği gibi; IBAN TR 3600 0100 1783 0000 1868 5406 hesabına açıklama yapılarak ya da 168 çağrı merkezinden telefon bankacılığı yoluyla da bağışı yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.