Koç, Çukurova Belediye Meclis üyeliğine talip

SİYASET 25.01.2019 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2009+ kez okundu.
 

Koç, Çukurova Belediye Meclis üyeliğine talip

  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihangir Koç, meclis üyesi adaylarının belirlenmesi için Pazar günü yapılacak eğilim yoklamasında sıra numarasının 37 olduğunu belirterek, oy kullanacak partililere Çukurova’nın geleceği için gençlere oy vermeleri çağrısında bulundu. CHP, Çukurova Belediye Meclis üyesi adaylarının bir bölümünü Pazar günü Çukurova Elektrik Lise’sinde yapılacak eğilim yoklamasıyla belirleyecek. 57 aday adayının yarışacağı eğilim yoklamasında CHP’nin gençlik kollarından gelen neferleri de meclis üyesi adayı olabilmek için mücadele edecek. Çukurova Belediyesi’nin emekçi çalışanı, önceki dönem CHP Çukurova Gençlik Kolları Başkanı, 37 sıra numaralı Cihangir Koç da eğilim yoklamasında en iddialı isimlerden biri. Aileden CHP’li olan Cihangir Koç,  aldığı parti terbiyesini ve edindiği örgüt deneyimini, yaşadığı ilçe olan Çukurova’da belediye meclis üyesi olarak toplum yararına kullanmak için yola çıktı.  Belediye meclis üyelerinin eğilim yoklaması yöntemiyle partililer tarafından belirlenmesinin önemine dikkati çeken Koç, “Partimiz için bugüne kadar verdiğimiz emeklerin notunu partililerimiz Pazar günü sandıkta verecek.  Parti emekçilerimize güvenimiz ve saygımız sonsuz. İnanıyorum ki, Çukurova’nın geleceğinin gençlerde olduğu gerçeğini göz önüne alıp tercihlerini yapacaklardır. Çukurova’nın geleceğine var gücümle katkı koymak için yola çıktım ve 37 sıra numarasıyla tüm parti emekçilerinin desteğini istiyorum” dedi.

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihangir Koç, meclis üyesi adaylarının belirlenmesi için Pazar günü yapılacak eğilim yoklamasında sıra numarasının 37 olduğunu belirterek, oy kullanacak partililere Çukurova’nın geleceği için gençlere oy vermeleri çağrısında bulundu.

CHP, Çukurova Belediye Meclis üyesi adaylarının bir bölümünü Pazar günü Çukurova Elektrik Lise’sinde yapılacak eğilim yoklamasıyla belirleyecek. 57 aday adayının yarışacağı eğilim yoklamasında CHP’nin gençlik kollarından gelen neferleri de meclis üyesi adayı olabilmek için mücadele edecek. Çukurova Belediyesi’nin emekçi çalışanı, önceki dönem CHP Çukurova Gençlik Kolları Başkanı, 37 sıra numaralı Cihangir Koç da eğilim yoklamasında en iddialı isimlerden biri.

Aileden CHP’li olan Cihangir Koç,  aldığı parti terbiyesini ve edindiği örgüt deneyimini, yaşadığı ilçe olan Çukurova’da belediye meclis üyesi olarak toplum yararına kullanmak için yola çıktı.  Belediye meclis üyelerinin eğilim yoklaması yöntemiyle partililer tarafından belirlenmesinin önemine dikkati çeken Koç, “Partimiz için bugüne kadar verdiğimiz emeklerin notunu partililerimiz Pazar günü sandıkta verecek.  Parti emekçilerimize güvenimiz ve saygımız sonsuz. İnanıyorum ki, Çukurova’nın geleceğinin gençlerde olduğu gerçeğini göz önüne alıp tercihlerini yapacaklardır. Çukurova’nın geleceğine var gücümle katkı koymak için yola çıktım ve 37 sıra numarasıyla tüm parti emekçilerinin desteğini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.