Kocaispir’den Çukurova GİAD’a destek sözü

GÜNDEM 07.05.2019 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2543+ kez okundu.
 

Kocaispir’den Çukurova GİAD’a destek sözü

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Genç İşadamları Derneği’ne (Çukurova GİAD) destek sözü verdi. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcıları Rafet Milli ve Hakan Burç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Efsun Tekyeten, Ceyhun Baskın ve Kahraman Özer Canbulan, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Adaylığı döneminde Çukurova GİAD’ın geleneksel ‘Salı Yemeği’ toplantısının da konuğu olan Kocaispir ile Çukurova GİAD heyetinin ziyareti samimi sohbetlerin yapıldığı ortamda gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaispir, Sakarya ve yönetimine teşekkür ederek, “Yüreğir zor bir lokasyon. İcra makamı olarak talepleri karşılamaya, Yüreğir için, Yüreğirliler için hizmet üretmeye geldik. İnsanların içinde, dokunabildikleri bir belediye başkanı olmak istiyorum. Yüreğir zor olmakla birlikte bakir bir ilçemiz. Bu avantajı kullanarak prestij projelerle Yüreğir’i Adana’nın cazibe ilçesi yapmayı hedefliyoruz. İyi bir ekiple güzel işler yapmak istiyoruz. Özellikle işsiz genç nüfusa sahip ilçemizdeki gençlere yönelik projeler geliştirmek istiyoruz” dedi. Çukurova GİAD’ın da Adana’ya, Adanalılara, gençlere hizmet yolunda önemli projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Kocaispir, “Güzel işler yaptınız. Hala yapıyorsunuz. Bundan sonra yapacağınız işlerde, projeleriniz, çalışmalarınızda çorbada tuzumuz olacaksa, her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Kocaispir’e başarı dileyen Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, “Sizlerin yapacağı hizmetler, elde edeceğiniz başarılar Yüreğir’in, Adana’nın gelişimi için de çok önemli. Hizmet yolunda size başarı diliyoruz” diye konuştu. Sakarya, Kocaispir’e ziyaretin anısına Adana İşi Saat Kulesi hediye etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Genç İşadamları Derneği’ne (Çukurova GİAD) destek sözü verdi.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcıları Rafet Milli ve Hakan Burç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Efsun Tekyeten, Ceyhun Baskın ve Kahraman Özer Canbulan, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Adaylığı döneminde Çukurova GİAD’ın geleneksel ‘Salı Yemeği’ toplantısının da konuğu olan Kocaispir ile Çukurova GİAD heyetinin ziyareti samimi sohbetlerin yapıldığı ortamda gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaispir, Sakarya ve yönetimine teşekkür ederek, “Yüreğir zor bir lokasyon. İcra makamı olarak talepleri karşılamaya, Yüreğir için, Yüreğirliler için hizmet üretmeye geldik. İnsanların içinde, dokunabildikleri bir belediye başkanı olmak istiyorum. Yüreğir zor olmakla birlikte bakir bir ilçemiz. Bu avantajı kullanarak prestij projelerle Yüreğir’i Adana’nın cazibe ilçesi yapmayı hedefliyoruz. İyi bir ekiple güzel işler yapmak istiyoruz. Özellikle işsiz genç nüfusa sahip ilçemizdeki gençlere yönelik projeler geliştirmek istiyoruz” dedi. Çukurova GİAD’ın da Adana’ya, Adanalılara, gençlere hizmet yolunda önemli projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Kocaispir, “Güzel işler yaptınız. Hala yapıyorsunuz. Bundan sonra yapacağınız işlerde, projeleriniz, çalışmalarınızda çorbada tuzumuz olacaksa, her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Kocaispir’e başarı dileyen Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, “Sizlerin yapacağı hizmetler, elde edeceğiniz başarılar Yüreğir’in, Adana’nın gelişimi için de çok önemli. Hizmet yolunda size başarı diliyoruz” diye konuştu. Sakarya, Kocaispir’e ziyaretin anısına Adana İşi Saat Kulesi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.