KOCAİSPİR'DEN TEŞEKKKÜR ZİYARETİ

GÜNDEM 16.04.2019 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1127+ kez okundu.
 

KOCAİSPİR'DEN TEŞEKKKÜR ZİYARETİ

  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, makamda oturmak yerine sürekli halkın içerisinde olacağını açıklayarak teşekkür ziyaretlerine başladı     Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşlarla sürekli diyalog içerisinde olacaklarını belirtti. Göreve başlar başlamaz mahalleleri gezerek Yüreğirli vatandaşlara teşekkür eden Kocaispir ''Vatandaşlarımız bize inanarak, güvenerek bu göreve getirdi. Biz de vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek, vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışmaya başladık. Yüreğir'de  vatandaşlarımızın acısını paylaşıp, sevince ortak olacağız'' dedi.   Seçim süreci boyunca Yüreğir'in bütün noktalarını gezdiğini belirten Başkan Kocaispir, ''Düzenli olarak esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyarete devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini birebir dinlerken sorunları da yerinde görüyoruz. Amacımız bütün Yüreğir'e eşit ve adaletli hizmet götürmektir.   Bir siyasi partiden seçildim ama rozeti bir yana bırakarak bütün Yüreğirli vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağım. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde 'benim belediyem, benim belediye başkanım' diyebileceklerdir. Ben ve bütün çalışanlarımız belediyemize gelen bütün vatandaşlarımızı en iyi şekilde karşılayıp uğurlayacaklardır. Bütün işlerin sıkı takipçisi olacağız.'' şeklinde konuştu.   Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden Yüreğirli vatandaşlar Başkan Kocaispir'e başarılar dilerken, her zaman ulaşılabilir bir yönetim tarzı sergilediği için de teşekkür ettiler.  

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, makamda oturmak yerine sürekli halkın içerisinde olacağını açıklayarak teşekkür ziyaretlerine başladı

 

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşlarla sürekli diyalog içerisinde olacaklarını belirtti. Göreve başlar başlamaz mahalleleri gezerek Yüreğirli vatandaşlara teşekkür eden Kocaispir ''Vatandaşlarımız bize inanarak, güvenerek bu göreve getirdi. Biz de vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek, vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışmaya başladık. Yüreğir'de  vatandaşlarımızın acısını paylaşıp, sevince ortak olacağız'' dedi.

 

Seçim süreci boyunca Yüreğir'in bütün noktalarını gezdiğini belirten Başkan Kocaispir, ''Düzenli olarak esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyarete devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini birebir dinlerken sorunları da yerinde görüyoruz. Amacımız bütün Yüreğir'e eşit ve adaletli hizmet götürmektir.

 

Bir siyasi partiden seçildim ama rozeti bir yana bırakarak bütün Yüreğirli vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağım. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde 'benim belediyem, benim belediye başkanım' diyebileceklerdir. Ben ve bütün çalışanlarımız belediyemize gelen bütün vatandaşlarımızı en iyi şekilde karşılayıp uğurlayacaklardır. Bütün işlerin sıkı takipçisi olacağız.'' şeklinde konuştu.

 

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden Yüreğirli vatandaşlar Başkan Kocaispir'e başarılar dilerken, her zaman ulaşılabilir bir yönetim tarzı sergilediği için de teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.