KOCAİSPİR: İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

GÜNDEM 19.02.2020 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1492+ kez okundu.
 

KOCAİSPİR: İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

  Yüreğir Belediyesi ile AFAD işbirliğinde Yüreğir Belediyesi personeline Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının ardından gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. ‘İlk yardım hayat kurtarır’ diyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir benzer eğitim programlarının devam edeceğini söyledi.   Yüreğir Belediyesi personeline Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi önünde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.   Teorik eğitimin ardından AFAD İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tatbikatta senaryo gereği çıkan yangın uzman ekipler tarafından uygulamalı olarak gösterilerek söndürüldü. Tatbikatta daha sonra belediye personeline yangın tüpünün nasıl kullanılacağı gösterildi. Bazı belediye çalışanlarının uygulamalı olarak yakılan ateşi yangın tüpüyle söndürdüğü tatbikat gerçeğini aratmadı.   Belediye personelinin gelişimi konusunda birçok eğitim programı düzenlediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İlk müdahale çok önemlidir. İlk yardım hayat kurtarır. AFAD görevlilerimizin çalışma arkadaşlarımıza verdiği Temel Afet Bilinci ve yangına müdahale eğitiminin ardından bir yangın tatbikatı yapıldı. Ekiplerimizi ve insanımızı bu konularda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Personelimize yönelik benzer eğitim programlarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

 

Yüreğir Belediyesi ile AFAD işbirliğinde Yüreğir Belediyesi personeline Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının ardından gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. ‘İlk yardım hayat kurtarır’ diyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir benzer eğitim programlarının devam edeceğini söyledi.

 

Yüreğir Belediyesi personeline Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi önünde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Teorik eğitimin ardından AFAD İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tatbikatta senaryo gereği çıkan yangın uzman ekipler tarafından uygulamalı olarak gösterilerek söndürüldü. Tatbikatta daha sonra belediye personeline yangın tüpünün nasıl kullanılacağı gösterildi. Bazı belediye çalışanlarının uygulamalı olarak yakılan ateşi yangın tüpüyle söndürdüğü tatbikat gerçeğini aratmadı.

 

Belediye personelinin gelişimi konusunda birçok eğitim programı düzenlediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İlk müdahale çok önemlidir. İlk yardım hayat kurtarır. AFAD görevlilerimizin çalışma arkadaşlarımıza verdiği Temel Afet Bilinci ve yangına müdahale eğitiminin ardından bir yangın tatbikatı yapıldı. Ekiplerimizi ve insanımızı bu konularda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Personelimize yönelik benzer eğitim programlarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.