Koleksiyon’dan günlük yaşamınıza ilham veren parçalar

28.08.2018 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1432+ kez okundu.
 

Koleksiyon’dan günlük yaşamınıza ilham veren parçalar

Yaşam alanlarına sunduğu estetik bakış açısı ve ergonomi ile tasarım dünyasını etkisi altına alan Koleksiyon, Faruk Malhan’ın özel tasarımlarıyla aksesuar seçimlerinizde de fark yaratıyor.
Yüksek kaliteyi zarif tasarımlarla birleştiren Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel ürünleriyle yer aldığı yaşam alanları ve ofislerden sonra şimdi de tekstil ürünleriyle günlük yaşamınıza ve stilinize değer katıyor.Koleksiyon’un kurucusu mimar Faruk Malhan ve ekibinin özel tasarımlarıyla hayat bulan atkı, eşarp ve şallar farklı model ve hikayeleri bir arada taşıyor. Atkı koleksiyonunda yer alan ve anlamı huzura kavuşmak olan Durul, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca” Geleneksel Sanatlar sanatkarı olarak tanınan Ayfer Güleç'in emeği ile bütünleşerek Faruk Malhan'ın şal koleksiyonunun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alıyor. Faruk Malhan’ın ipekten elde edilen ve özenle tasarlanmış desenleri ile bütünleşen fular/eşarp koleksiyonu, ilhamını Çatalhöyük’ten, Akdeniz’den kimi zaman Endülüs’ün romantizminden alıyor. Akdeniz, Ayira, Dumi, Endülüs, Esinli, Mardin Güvercini, Mir, Parsa, Sula ile bambaşka hikayeler barındıran eşarplar renk ve dokularıyla dikkat çekiyor. Tülü şal ise, yolculuğuna iki ipek dokuma arasında özgürce dolaşan ipek ipliklerden başlıyor ve farklı renk seçenekleriyle stilinize dokunuyor. Yerli üretim ve el emeğine destek Koleksiyon ipek şal tasarımlarında kullanılan ipek iplikler; Hatay’da 1936'dan bu yana ipek üretimiyle birlikte el dokumacılığını da sürdüren aile tarafından yapılıyor.Keçenin geleneksel yapısı ile ipeğin saf ve asil dokusunu bir araya getiren ipek-kaşmir atkı tasarımları ise 12 yılı aşkın süredir Seferihisar’da çalışmalarını sürdüren keçe zanaatkârının maharetli ellerinde üretiliyor.    
Yaşam alanlarına sunduğu estetik bakış açısı ve ergonomi ile tasarım dünyasını etkisi altına alan Koleksiyon, Faruk Malhan’ın özel tasarımlarıyla aksesuar seçimlerinizde de fark yaratıyor.

Yüksek kaliteyi zarif tasarımlarla birleştiren Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel ürünleriyle yer aldığı yaşam alanları ve ofislerden sonra şimdi de tekstil ürünleriyle günlük yaşamınıza ve stilinize değer katıyor.Koleksiyon’un kurucusu mimar Faruk Malhan ve ekibinin özel tasarımlarıyla hayat bulan atkı, eşarp ve şallar farklı model ve hikayeleri bir arada taşıyor.

Atkı koleksiyonunda yer alan ve anlamı huzura kavuşmak olan Durul, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca” Geleneksel Sanatlar sanatkarı olarak tanınan Ayfer Güleç'in emeği ile bütünleşerek Faruk Malhan'ın şal koleksiyonunun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alıyor.

Faruk Malhan’ın ipekten elde edilen ve özenle tasarlanmış desenleri ile bütünleşen fular/eşarp koleksiyonu, ilhamını Çatalhöyük’ten, Akdeniz’den kimi zaman Endülüs’ün romantizminden alıyor. Akdeniz, Ayira, Dumi, Endülüs, Esinli, Mardin Güvercini, Mir, Parsa, Sula ile bambaşka hikayeler barındıran eşarplar renk ve dokularıyla dikkat çekiyor.

Tülü şal ise, yolculuğuna iki ipek dokuma arasında özgürce dolaşan ipek ipliklerden başlıyor ve farklı renk seçenekleriyle stilinize dokunuyor.

Yerli üretim ve el emeğine destek

Koleksiyon ipek şal tasarımlarında kullanılan ipek iplikler; Hatay’da 1936'dan bu yana ipek üretimiyle birlikte el dokumacılığını da sürdüren aile tarafından yapılıyor.Keçenin geleneksel yapısı ile ipeğin saf ve asil dokusunu bir araya getiren ipek-kaşmir atkı tasarımları ise 12 yılı aşkın süredir Seferihisar’da çalışmalarını sürdüren keçe zanaatkârının maharetli ellerinde üretiliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.