Kolonyada ikinci teslimat 17 Nisan’da

EKONOMİ 04.04.2020 - 09:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1861+ kez okundu.
 

Kolonyada ikinci teslimat 17 Nisan’da

65 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz dağıtılacak kolonyaların 1 milyon adetlik ilk teslimatını Sanayi Bakanlığı'na 26 Mart'ta yapan firmalar, 4 milyon adetlik ikinci teslimatı ise 17 Nisan'da yapmaya hazırlanıyor. Sektörün önde gelen 8 firması tarafından üretilerek 200 ml şişelerde teslim edilen kolonyaların önümüzdeki günlerde Ankara ve İstanbul'da dağıtılması bekleniyor. 10 GÜNDE YÜKLEME YAPTI Düzce'de faaliyet gösteren Senso Kozmetik'in işçileri özverili bir çalışma sonucunda kolonyaları 10 günde üretti. 300 bin şişe kolonyayı Cumhurbaşkanlığı'na gönderen şirket, bu arada zincir marketlerden gelen yoğun talebi karşılamaya devam etti. Senso Kozmetik'in sahibi Nadir Yorgun, "Programa göre ilk sevkiyatımızı yaptık, mutluyuz" dedi. KOZMETİK ÜRETİMİNI DURDURDU Pereja da kolonya talebini karşılamak için Edirne'deki üretim merkezinde kozmetik üretimini durdurdu. Personel ve vardiya sayısını artıran Pereja'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şendoğan Susesi, hammadde tedarikinde devletin desteği aldıklarını söyledi. Eyüp Sabri Tuncer'in 3'üncü kuşak temsilcisi Engin Tuncer, "Etil alkol ihtiyacımız arttı. Günde 45 ton alkol kullanarak, 60 ton kolonya üretiyoruz. Yeterli alkol bulursak, günde 100 ton kolonya üretme kapasitemiz var" diye konuştu.

65 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz dağıtılacak kolonyaların 1 milyon adetlik ilk teslimatını Sanayi Bakanlığı'na 26 Mart'ta yapan firmalar, 4 milyon adetlik ikinci teslimatı ise 17 Nisan'da yapmaya hazırlanıyor. Sektörün önde gelen 8 firması tarafından üretilerek 200 ml şişelerde teslim edilen kolonyaların önümüzdeki günlerde Ankara ve İstanbul'da dağıtılması bekleniyor.

10 GÜNDE YÜKLEME YAPTI
Düzce'de faaliyet gösteren Senso Kozmetik'in işçileri özverili bir çalışma sonucunda kolonyaları 10 günde üretti. 300 bin şişe kolonyayı Cumhurbaşkanlığı'na gönderen şirket, bu arada zincir marketlerden gelen yoğun talebi karşılamaya devam etti. Senso Kozmetik'in sahibi Nadir Yorgun, "Programa göre ilk sevkiyatımızı yaptık, mutluyuz" dedi.

KOZMETİK ÜRETİMİNI DURDURDU
Pereja da kolonya talebini karşılamak için Edirne'deki üretim merkezinde kozmetik üretimini durdurdu. Personel ve vardiya sayısını artıran Pereja'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şendoğan Susesi, hammadde tedarikinde devletin desteği aldıklarını söyledi. Eyüp Sabri Tuncer'in 3'üncü kuşak temsilcisi Engin Tuncer, "Etil alkol ihtiyacımız arttı. Günde 45 ton alkol kullanarak, 60 ton kolonya üretiyoruz. Yeterli alkol bulursak, günde 100 ton kolonya üretme kapasitemiz var" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.