Koncuk’tan Sözlü’ye: Yazık ettin Adana’ya!

SİYASET 24.09.2018 - 16:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1458+ kez okundu.
 

Koncuk’tan Sözlü’ye: Yazık ettin Adana’ya!

  İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü sert bir dille eleştirdi.  “4.5 YIL BOŞA GİTTİ” Çukurova Türk TV’de canlı yayında konuşan Koncuk,  “Siz her gün buradasınız. Ben Ankara’dan zaman zaman geliyorum ve dışardan gören biri olarak kente büyükşehir belediyesinin hiçbir katkısının olmadığını daha net gözlemliyorum. 4.5 yıl boşa gitti. Yazık ettiniz bu şehire” diye konuştu.  “ÇOK KÖTÜ YÖNETİLDİ”  Hüseyin Sözlü ile dostluk bağının bulunduğunu da söyleyen Milletvekili İsmail  Koncuk, “Dostluk başka gerçekler başkadır. Adana çok kötü yönetildi. Hiçbir sorunu çözülmedi”  diye konuştu. Hüseyin Sözlü, Koncuk’a yanıt vermedi. Koncuk’a yanıt   Sözlü’nün danışmanı Ahmet Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “ Sizin bloğun adayı HDP kimi isterse o olacak” dedi.

 

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü sert bir dille eleştirdi. 
“4.5 YIL BOŞA GİTTİ”
Çukurova Türk TV’de canlı yayında konuşan Koncuk,  “Siz her gün buradasınız. Ben Ankara’dan zaman zaman geliyorum ve dışardan gören biri olarak kente büyükşehir belediyesinin hiçbir katkısının olmadığını daha net gözlemliyorum. 4.5 yıl boşa gitti. Yazık ettiniz bu şehire” diye konuştu. 
“ÇOK KÖTÜ YÖNETİLDİ”
 Hüseyin Sözlü ile dostluk bağının bulunduğunu da söyleyen Milletvekili İsmail  Koncuk, “Dostluk başka gerçekler başkadır. Adana çok kötü yönetildi. Hiçbir sorunu çözülmedi”  diye konuştu. Hüseyin Sözlü, Koncuk’a yanıt vermedi. Koncuk’a yanıt   Sözlü’nün danışmanı Ahmet Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “ Sizin bloğun adayı HDP kimi isterse o olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.